Uit-munt-end

"Kok aan huis Wim Janssens zorgt voor culinaire hoogstand in jouw eigen keuken"

Home cooking, een restaurant bij u thuis

Eigentijds gebrachte gerechten

Verrassend eten uit uw eigen keuken

Vanaf 4 tot 50 personen | Catering / Traiteur

Dagverse, kwaliteitsvolle en pure producten. Eigentijds gebrachte gerechten. Alles huisbereid, van de visfumet tot het bolletje ijs bij het dessert.
Wim Janssens, eigenaar van Uitmuntend, komt steeds zelf aan huis en zorgt ervoor dat jij en je gasten niets tekort komen. In zijn aanpak is Wim zeer flexibel.

Kok aan huis

U wil graag gasten bij u thuis uitnodigen, maar u heeft geen zin om zelf te koken? Met Uitmuntend haalt u uw eigen privé chef-kok in huis en wordt een culinaire avond organiseren heel eenvoudig. Of het nu gaat om een intiem diner voor vier of een grote groep van zestig gasten, als kok aan huis neemt Uitmuntend u alle zorgen uit handen.

Home cooking, een restaurant bij u thuis

De auto kan in de garage blijven. Er hoeft geen babysit geregeld te worden. Muziek, sfeer en of er al dan niet gerookt mag worden bepaalt u zelf. U stelt een menu samen uit onze suggesties, verder hoeft u aan niets te denken. 
Een uur voor aanvang komen we bij u thuis. We dekken de tafel en treffen de nodige voorbereidingen in de keuken. Het servies, het bestek en de glazen brengen we zelf mee. Alle gerechten worden à la minute in uw keuken afgewerkt. Nadien wordt de afwas meegenomen en laten we uw keuken netjes achter.

Verrassend eten uit uw eigen keuken

De chef kok van Uitmuntend gebruikt uitsluitend verse producten. Dagverse, pure ingrediënten die origineel bereid worden. Onze gerechten zijn verzorgd tot in de puntjes, mooi om te zien, lekker en gezond. Alles is huisbereid en natuurlijk, zakjes en pakjes gebruiken we niet. Met Uitmuntend haalt u een professionele chef-kok in huis en laat u bij elke gelegenheid een onvergetelijke indruk na bij uw gasten.

Uitmuntend. Omdat jij van lekker eten houdt en wij van koken.

Belangrijke informatieUitsluitend voor kleinere gezelschappen

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

Kok aan huis

Kleine gezelschappen

Levergebieden

In de provincie: Antwerpen

Volg ons op Instagram