Vrijblijvende offerte aanvragen

Betty & Bertie photobooths

"Twee unieke photobooths voor al jullie binnen- en buitenevenementen."

Uniek in hun soort

Spontane en grappige foto's

Leuk aandenken

Fotografen & Video

Welkom bij Betty en Bertie photobooths!

Twee unieke photobooths voor al jullie binnen- en buitenevenementen. Is het nu voor een huwelijk, bedrijfsevenement, verjaardagsfeest of festival, Betty en Bertie zullen zonder twijfel jullie feest opvrolijken. 

Waarom kiezen voor onze photobooths? 

 Betty en Bertie zijn geen doorsnee photobooths. Beiden zijn ze uniek in hun soort. Betty is een zeldzame Commer Bluebird Wanderer campervan uit 1967. Bertie is een handgemaakte, vintage indoor booth. 

Door het gebruik van onze photobooths op jullie evenement zal er veel meer interactie tussen de gasten zijn, komen de meest verlegen personen al wat gemakkelijker uit hun schulp en vergeet je al gauw dat je voor een foto aan het poseren bent. Dit zorgt voor onvergetelijke, spontane en grappige foto's. Het feest wordt vanuit een heel ander perspectief vastgelegd. Zo krijg je impulsieve en ongeremde plaatjes die door een fotograaf moeilijker te bekomen zijn.

Al jullie bezoekers zullen met een leuk aandenken naar huis gaan. En onze twee dames staan met hun retro look ook nog eens in de kijker op jullie evenement.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Extra's

Foto booth

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram