Nathalie Moors Fotografie

"Ik fotografeer wat ik zie, waar ik van hou: leven en liefde"

Gespecialiseerd in huwelijk en gezin

Oprechte emoties

Connectie staat centraal

Vanaf 1.700 euro | Fotografen & Video

Nathalie, fulltime fotograaf en spitst zich toe op huwelijks -en gezinsfotografie.

Huwelijksfotografie
Waarom ik zo graag huwelijksfotograaf ben? Zo’n dag bevat ontzettend veel mooie momenten en oprechte emoties. Ik fotografeer wat ik zie, waar ik van hou: leven en liefde. Ik vind het een fantastische uitdaging om dat te mogen verhalen. ‘Beelden zeggen meer dan woorden.’ Deze uitspraak klinkt misschien wat cliché, maar niets is minder waar. Spreekt dit jullie aan? Neem dan zeker contact op en ik bezorg je met veel plezier meer info!


Gezinsfotografie
In een ‘day in the life’-reportage volg ik jullie gezin en maak ik als het ware een documentaire waarin connectie centraal staat, jullie jezelf zijn, emotie en spontaniteit uitblinken. Plannen jullie een doopsel, babyborrel, communiefeest, verjaardagsfeest, familiefeest, …? Wil je achteraf met spontane foto’s terugblikken op die fijne dag? Neem zeker contact met mij op. 

Portret
Tijd voor … quality time. Met veel plezier trek ik er met jullie op uit om jullie liefde voor elkaar te fotograferen. Een fikse herfstwandeling, kuieren door een stad, slenteren op het strand, genieten van de natuur, … in een ontspannen sfeer leg ik jullie pure, hilarische of emotionele momenten als gezin vast.


Overweeg je met mij in zee te gaan wanneer je in het huwelijksbootje stapt? Wil je graag een tastbare herinnering aan die guitige glimlach van jouw kids?
Of kan ik voor jou een andere belangrijke gebeurtenis onvergetelijk maken? 

Aarzel niet om mij te contacteren!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Jubileum

Familiefeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Extra's

Fotoboek

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram