Eldi Photography

"Jouw huwelijksfotograaf in België en Nederland"

Professionaliteit

200 à 250 foto's/uur

Bewerkte foto's binnen een week afgeleverd

Vanaf 450 euro | Fotografen & Video

Fotografie was altijd Adis' , de man achter Eldi Photography, passie en na zijn opleiding “Fotografie”, besloot hij aan de slag te gaan als huwelijksfotograaf! Als jouw huwelijksfotograaf is het zijn absolute doel om de opwinding, liefde en vreugde tijdens jullie huwelijksdag op de lens vast te leggen. Jullie huwelijksdag is één van de belangrijkste dagen in jullie leven. Het is dan ook belangrijk om je fotograaf zorgvuldig uit te kiezen, want de uitgekozen fotograaf heeft maar 1 kans om het goed te doen. 

Professioneel gedrag van de fotograaf is zeer belangrijk, eveneens als het persoonlijke contact tussen de fotograaf en het trouwkoppel. Jij en je partner moeten jullie op je gemak voelen met de fotograaf waarmee je besluit samen te werken. Ook vind ik het belangrijk dat de fotograaf zich aan de afspraken houdt en niet achteraf voor alles extra geld vraagt. Het is belangrijk om alle afspraken op contract te zetten, zodat onnodige discussies achteraf worden vermeden.

Bij mij is het heel simpel: Ik reken een standaard starttarief aan en per uur dat erbij komt, reken ik 100 euro extra aan (incl. btw). Jullie krijgen het beeldmateriaal op een SD kaart in groot formaat in zowel RAW als JPG en zonder watermerk. Per uur trek ik ongeveer 200 a 250 foto’s. Verplaatsingskosten zijn ook inbegrepen voor heel België en Nederland. 

Achteraf hoef je niet weken ongeduldig te wachten op je bewerkte foto’s. Bij mij krijgt je de bewerkte foto’s binnen 1 week afgeleverd.

Contacteer me voor meer informatie en al je vragen!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk

Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram