"Geïspireerd door smaken uit de hele wereld met respect voor de klassieke keuken"

Ruime keuze - klassiek of net iets anders

Culinaire verwennerij

Evenementen - VIP-diner - Beurscatering

Vanaf 40 tot 1.000 personen | Catering / Traiteur

Een keuken met een verfrissende twist, geïnspireerd door smaken uit alle werelddelen zonder de waarden van de klassieke keuken te negeren. Een keuken die jouw gasten zal verrassen en van jouw feest of event iets bijzonders maakt.

Verse en pure kwaliteit ingrediënten vormen de basis van onze keuken. De bereiding van alle gerechten nemen we voor eigen rekening, van het kleinste hapje tot het uitgebreide dessertbuffet.

We houden niet van ondefinieerbare mousses op een lepeltje, voorgebakken diepvriesbroodjes of desserts uit horeca grootwarenhuizen. Roomijs, brood, sauzen, desserts, marinades,… Alles wordt met veel liefde, creativiteit en passie in onze keuken, bakkerij en patisserie bereid.

Onze wereldkeukenformules
Hieronder vind je een aantal mogelijk formules.

Heb je een ander concept in gedachten, dan gaan we daar mee aan de slag.

Tapas en Wappaz

Een internationaal, zuiders getint buffet met een uitgebreid assortiment aan koude en warme gerechtjes die kunnen variëren per seizoen. Hoe meer gasten hoe ruimer het assortiment.

Wokking Dinner

Gember, galanga, steranijs, citroengras, bamboe, koriander, kokos, komijn, okra, walkenoor, sesamzaad, … Met deze en nog vele andere ingrediënten gaan wij aan de slag.

Wereldgrills

In onze wereldkeukengrills spelen vlees, vis en gevogelte natuurlijk de hoofdrol, maar we zorgen ook voor gezonde en gevarieerde bijgerechten en we wijken graag af van de traditionele sla, wortelen en tomaat. Daarbij serveren we een lekkere gemengde salade / vers gebakken brood uit eigen oven / tapasbuffetje met 10-tal tapas / krielaardappeltjes met rozemarijn en fleur de sel.

Wandeling

Onze wereldeetwangdeling is een ontdekkingsreis langs alle continenten met culinaire hoogstandjes en fijne smaakcombinaties. We serveren de gerechtjes aan zit- of receptietafels, dit is afhankelijk van de sfeer die jij verkiest.

Pizza Party

Heerlijke verse pizza’s met een heel fijne bodem en lekkere garnering, dat is wat je van onze pizza’s mag verwachten. In onze mobiele houtgestookte pizza-oven toveren we de lekkerste pizza's voor jouw event. Dit concept draait om ongedwongen samen feesten, genieten en foodsharing. We bakken doorlopend het gekozen assortiment pizza’s en versnijden deze in parten op houten plankjes. De plankjes worden verspreid onder jouw gasten en iedereen kan zich naar believen bedienen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
BBQ
Seated Dinner
Walking dinner

Show Cooking
Desserten
Cocktails
Patisserie / Bruidstaart

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram