"Geïspireerd door smaken uit heel de wereld met respect voor de klassieke keuken"

Wij luisteren graag naar jullie wensen

Ruime keuze uit verschillende concepten

Klassiek of net dat tikkeltje anders

Vanaf 40 tot 1.000 personen | Catering / Traiteur

Een keuken met een verfrissende twist, geïnspireerd door smaken uit alle werelddelen zonder de waarden van de klassieke keuken te negeren. Een keuken die je gasten zal verrassen en van jouw feest of event iets bijzonders maakt.

Verse en pure kwaliteit ingrediënten vormen de basis van onze keuken. De bereiding van alle gerechten nemen we voor eigen rekening, van het kleinste hapje tot het uitgebreide dessertbuffet.

We houden niet van ondefinieerbare mousses op een lepeltje, voorgebakken diepvriesbroodjes of desserts uit horeca grootwarenhuizen. Roomijs, brood, sauzen, desserts, marinades, … Alles wordt met veel liefde, creativiteit en passie in onze keuken, bakkerij en patisserie bereid.

Onze wereldkeukenformules
Hieronder vind je een aantal mogelijk formules. Heb je een ander idee? Dan gaan we daar mee aan de slag.

Tapas en Wappaz

Een internationaal, zuiders getint buffet met een uitgebreid assortiment aan koude en warme gerechtjes die kunnen variëren per seizoen. Hoe meer gasten hoe ruimer het assortiment.

Wokking Dinner

Gember, galanga, steranijs, citroengras, bamboe, koriander, kokoms, komijn, okra, walkenoor, sesamzaad, … Met deze en nog vele andere ingrediënten gaan wij aan de slag.

Wereldgrills

In onze wereldkeukengrills spelen vlees, vis en gevogelte natuurlijk de hoofdrol, maar we zorgen ook voor gezonde en gevarieerde bijgerechten en we wijken graag af van de traditionele sla, wortelen en tomaat. Daarbij serveren we een lekkere gemengde salade / vers gebakken brood uit eigen oven / tapasbuffetje met 10-tal tapas / krielaardappeltjes met rozemarijn en fleur de sel.

Wandeling

Onze wereldeetwangdeling is een ontdekkingsreis langs alle continenten met culinaire hoogstandjes en fijne smaakcombinaties. We serveren de gerechtjes aan zit- of receptietafels, dit is afhankelijk van de sfeer die jij verkiest.

Pizza Party

Heerlijke verse pizza’s met een heel fijne bodem en lekkere garnering, dat is wat je van onze pizza’s mag verwachten. In onze mobiele houtgestookte pizza-oven toveren we de lekkerste pizza's voor jouw event. Dit concept draait om ongedwongen samen feesten, genieten en foodsharing. We bakken doorlopend het gekozen assortiment pizza’s en versnijden deze in parten op houten plankjes. De plankjes worden verspreid onder jouw gasten en iedereen kan zich naar believen bedienen.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
BBQ

Seated Dinner
Walking dinner
Desserten

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Volg ons op Instagram