5 redenen waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een fantastisch idee is

5 redenen waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een fantastisch idee is

Inspiratie

13/10/2021

Hoe maak je jouw bedrijfsfeest extra sfeervol, origineel en smakelijk? Door een foodtruck te huren! Foodtrucks worden ook wel cateraars op wielen of rollende keukens genoemd. Zij combineren culinair genieten met flexibiliteit, en dat alles in een charmant decor. Hieronder vind je vijf redenen waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een fantastisch idee is:


1. Relaties versterken

Foodtrucks zijn een uitstekende manier om de relatie tussen medewerkers, collega’s en met klanten of zakenpartners te versterken. Het ijs is snel gebroken en netwerken gaat bijna vanzelf, als je met een paar collega’s voor een foodtruck staat toe te kijken hoe de heerlijkste hapjes worden klaargemaakt. Een schaaltje curry of een stuk pizza neem je gewoon mee naar die statafel met zakenpartners die je graag nog eens wilde spreken. 


2. Ontspannen sfeer

Een foodtruck op je bedrijfsfeest zorgt bovendien voor een gezellige, ontspannen sfeer, die niet te vergelijken is met een diner aan tafel. Je gasten kunnen gaan en staan waar ze willen: dat geeft veel mensen een vrij, ongedwongen gevoel. Niet alleen ontstaan hierdoor vaker spontane connecties tussen medwerkers, ook heeft iedereen het sneller naar zijn zin. En dat is de basis van een succesvol bedrijfsfeest!


3. Aankleding van je event

Werp één blik op al die originele, kleurrijke wagentjes en je begrijpt waarom foodtrucks je bedrijfsevent zo gezellig maken! Ze kleden je locatie op een leuke manier aan en vormen het perfecte achtergronddecor voor netwerkborrels en ontspannende personeelsfeesten. Huur je meerdere foodtrucks, dan creëer je in een handomdraai een echte festivalsfeer. Maak deze festivallook helemaal compleet door tegenover de foodtrucks een tent met bankjes, tafeltjes, muziek en verlichting te plaatsen. Niet enkel de leuke uitstraling van de foodtrucks zorgt voor de sfeer, maar ook het zichtbaar bereiden van de gerechten zorgt voor een zeker showelement. 


4. Bijzonder eten

Foodtrucks worden niet voor niets ‘cateraars op wielen’ genoemd. De kwaliteit van het eten is écht fantastisch. Deze cateraars hebben zich immers gespecialiseerd in een specifiek gerecht of een bijzondere keuken. Dat leidt tot onderscheidende concepten en authentieke gerechten. Bovendien wordt het eten vers bereid. Bovendien vind je ook bij deze trendy vorm van catering tegenwoordig veel gezonde keuzes, verantwoorde producten en lokale gerechten.

Zie jij een foodtruck op je bedrijfsfeest helemaal zitten? Kijk dan eens naar de mogelijkheden en kies je favoriete keuken of gerecht! Of combineer meerdere foodtrucks en bied je gasten extra veel keuze. Van burgers tot pasta, van pizza tot frietjes. Van curry tot taco en van BBQ tot wafels op een stokje… Welke foodtrucks passen bij jouw bedrijfsevent?


5. Flexibiliteit

Er is nog één heel goede reden waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een geweldig idee is: de flexibiliteit. Heb je al een geweldige locatie gevonden, maar zoek je nog een cateraar én extra sfeer? Foodtrucks komen helemaal tot bij jouw locatie! Ook als je event in een park of landgoed doorgaat. Liever voor de deur van het bedrijf? Het kan allemaal! Foodtrucks nemen zelf hun keuken mee, zodat je veel meer mogelijkheden hebt.

Hoe je ze ook noemt, cateraars op wielen, rollende keukens of gewoon foodtrucks, ze zijn een geweldige toevoeging aan elk soort event. Benieuwd welke foodtrucks er voor jouw locatie beschikbaar zijn? Uit welke keukens en concepten je kunt kiezen? Salino begeleidt je persoonlijk verder in de zoektocht naar de juiste foodtruck(s) voor jouw bedrijfsevent


Vind de perfecte foodtruck voor jouw bedrijfsevent heel eenvoudig hier: 


Vind de geschikte foodtruck voor jouw bedrijfsevent!


Tip: Weet je toch niet zo goed hoe hieraan te beginnen? Heb je nog nooit een event georganiseerd? Of heb je het vooral veel te druk met je eigen job en heb je geen tijd om ook nog eens een event te organiseren? Dan zorgt Salino voor de oplossing! Wij begeleiden jou graag persoonlijk bij de organisatie van je event. Wat houdt dat nu precies? Heel eenvoudig: 

  • Jij vertelt ons wat jullie nodig hebben - wat willen jullie organiseren, waar zijn jullie naar op zoek?
  • Wij selecteren een aantal leveranciers die perfect bij jullie event passen.
  • We maken voor jullie een persoonlijk voorstel op. 
  • En we begeleiden jullie tot de boeking van jullie ideale leveranciers. We zorgen voor alle communicatie met de leveranciers en de administratieve afhandeling. 

Wil jij hier wel meer over weten? Vraag vrijblijvende info aan via: 

Persoonlijke begeleiding bij jouw bedrijfsevent


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

6 tips om van je bedrijfsevent een succes te maken

Tips en Trends

14 hacks om je vergadering te pimpen

Inspiratie