Aardse tinten, in een industriële setting en een ongedwongen sfeer. Deze shoot zal je zeker inspireren!

Aardse tinten, in een industriële setting en een ongedwongen sfeer. Deze shoot zal je zeker inspireren!

Styled shoots

31/03/2021

Sarah van RAW Weddings vertelt hoe zij altijd met het grootste plezier huwelijken organiseert en styled op de manier en in de stijl die haar koppeltjes willen. "Wat ook maar logisch is als weddingplanner natuurlijk", voegt ze daar nog aan toe. 

Maar Sarah wilde ook wel eens graag, zeker in deze bijzonder stille periode, een huwelijk plannen in haar meest favoriete stijl. Sarah vertelt: "Ik ben een grote fan van industrial weddings, het ruwere en de ongedwongen stijl spreken mij hierin aan. Qua kleur gaat mijn voorkeur naar roest tinten en terracotta kleur."

Met dit in gedachten stelde Sarah een moodboard samen en ging zij op zoek naar huwelijksleveranciers die graag wilden meewerken. Zij vond meteen een aantal enthousiaste wedding leveranciers die wilden mee werken, en zo kwam deze prachtige styled shoot tot stand. 

    

   


Samen met haar 'Bride for one day' trok Sarah naar Love Sweet Etc. om een jurk te zoeken. De verkoopster van de bruidswinkel stelde meteen de perfecte jurk voor deze shoot voor (van het merk Lovers Society). Alle collega's die aan de shoot meewerkten, werden instant verliefd op de jurk. Bovendien paste ze het model, Ellen, meteen als gegoten!

        


     

      



Op de dag van de shoot zat het weer helaas niet mee ... geen foto's buiten dus. Maar dat was ook niet zo'n probleem want binnen werd een fantastische tafelsetting neergezet in The Ruby. "Als ik mijn man kan overtuigen om volgend jaar onze geloftes te hernieuwen (we zijn dan 5 jaar getrouwd), dan zou ik het zeker in deze stijl willen doen", voegt Sarah er tot slot nog aan toe.

  

   

  


Vind de beste leveranciers voor jouw droomhuwelijk hier


Met dank aan deze huwelijksleveranciers:

Styling en organisatie: RAW Weddings

Fotografie: Duizend Woorden

Bloemen en stationery: Beau Jour Events

Rentals: LEVI party rental en FAEK plant your event

Locatie: The Ruby 

Juwelen: Atelier Rozemarijn

Kostuum: Tailored by C

Bruidskleed: Love Sweet Etc.

Cakesicles: Julie Biscuit

Haar en make-up: Atelier Bloom


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant