Moody en mysterieus: een styled shoot vol inspiratie voor romantische zielen

Styled shoots
Wauw, wederom een prachtige styled shoot! Stefanie van Imprint Weddings zocht voor dit koppel een karaktervolle locatie uit. Een plek dat een verhaal vertelt waarbij de liefde niet per se het hoofdpersonage is. Omdat Antwerpen nu eenmaal ‘de meest fotogenieke stad van België’ is, kon Stefanie al snel heel gericht gaan zoeken. Het koninklijk atheneum van Antwerpen herbergde uiteindelijk de plek die al haar eisen afvinkte; Zaal Athena . Ooit tot op de grond afgebrand, maar nadien nóg mooier uit haar assen herrezen. Magnifiek! Met de sfeer van deze locatie in haar achterhoofd ging ze verder met de uitwerking van de shoot. “Ik heb een ding voor donkere kleuren. Tinten die nét iets anders zijn. Smaragdgroen, was wat ik voelde bij deze setting. Het is een speciale kleur die, zeker in een fluwelen stof, levendig overkomt.” Vertelde Stefanie ons. Verder werkt Stefanie vaak met zwart als basiskleur die ze in dit geval aanvulde met gouden accenten.

Het resultaat: Een prachtige ‘moody’, ietwat melancholische, maar zeer romantische styled shoot. De beelden zijn zó sprekend dat je ernaar kan blijven kijken…

Ook inspirerend: een dromerige winterwedding in de Ardennen
Hou je van een rock'n'roll gehalte? Check dan zeker ook het romantisch rocky trouwfeest van Dirk en Heleen!

VIDEO


CREDITS

Fotograaf: Isis Sturtewagen Photography
Videograaf: Starlingfilms
Make up en haar: Esther Van ´t Zelfde Beauty & Styling
Juwelen: Malou Paul Jewellery
Trouwjurk: Ieks Bridal
Trouwpak: TailormadeSuits Tilburg
Bloemen: Suus Bloem & Meer
Bruidstaart: Cheffi´s Pastries
Live painting: Maaikes Livepainting
Stationary: The Sparkle Company 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram