Shake it up met onze cocktail specialisten!

Inspiratie

Een tijdje terug kon je op onze blog enkele recepten voor de leukste cocktails ontdekken. Je kan deze voor een speciale gelegenheid zelf klaarmaken, maar je kan natuurlijk ook een professional naar jouw feest laten komen…

Zo kan je er zelf extra van genieten en weet je zeker dat je gasten voorzien zijn van heerlijke drankjes. Maar waar vind je nu zo een cocktailwonder? Op Salino natuurlijk.

Maak kennis met onze cocktail specialisten!

Miraeus cocktails

Op zoek naar een origineel aperitief, maar wil je ook graag enkele klassiekers aanbieden? Dan is Miraeus Cocktails jouw partner. Zij maken de lekkerste en nieuwste drankjes ter plaatse, maar verzorgen met plezier ook de klassieke drankcatering. Zo ben je van alles voorzien op jouw event.

Booze Bazar

Booze Bazar is een hippe mobiele bar die je de saaie traditionele toog doet vergeten. Zowel de caravan als de mobiele bar zijn een eyecatcher en de homemade cocktails nog meer!

Een bezoekje van Booze Bazar is bovendien gemakkelijk geregeld. Jij doet alleen het leuke werk: de drankjes uitkiezen. Zij doen al de rest. Geen opkuis, geen overschot, geen kopzorgen. Gewoon een leuk feestje!

Thirst

Thirst is een team van specialisten die jouw evenement omtoveren tot dé talk of the town. Zij specialiseren zich in het plaatsen van mobiele bars op bedrijfsevenementen, beurzen, shows, festivals en privé-feesten, maar je kan bij hen ook terecht voor catering, workshops en eventplanning. Thirst coördineert met plezier jouw evenement of feest zodat jij kan genieten.

Mocktailz

Ben je BOB van dienst? Of heb je gewoon even geen zin in alcohol? Hou je van zorgeloos genieten? Even alles vergeten? Je laten meevoeren in nostalgie?

Stop de tijd voor heel even! The Bootlegger Bar zorgt voor een rustieke setting, op volstrekt unieke wijze. Een eigenwijs antwoord op de steeds sneller draaiende wereld. Proef van de overheerlijke verse huisgemaakte mocktails, val achterover in hun leuke meubeltjes, sluit je ogen en geniet!

Ontdek alle cateringmogelijkheden op Salino!

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram