Onze laatste artikels

Tips en Trends
Foodtrucks zijn niet langer enkel voor festivals: je kunt ze namelijk ook inhuren voor op jouw eigen feest.! Huur een foodtruck en neem jezelf veel werk uit handen. Ben jij nog niet helemaal bekend met het concept van de foodtruck? Wij zetten de 5 grootste voordelen voor je op een rijtje.
Inspiratie
Een personeelsfeest is een belangrijk middel om je bedrijf gezond te houden. Bedrijfsfeesten motiveren medewerkers, brengen ze samen en zorgen voor plezier. Maar bij de organisatie van een personeelsfeest komt veel kijken. Wij vertellen je alvast 6 dingen die je zeker niet mag vergeten.
Tips en Trends
Je huwelijksfeest is het grootste feest van je leven. Daarom wil je dat alles klopt: de ceremonie, de decoraties, het eten, de jurk, het trouwkostuum, de stijl. Maar wat als je door de bomen het bos niet meer ziet? Doe inspiratie op met de huwelijksfeest trends voor 2020!
Inspiratie
Je zoon of dochter mag communie doen! Daar hoort een mooi feest met een unieke touch bij. Kies daarom voor een foodtruck op het communiefeest van je kind. Het is gezellig, lekker en praktisch! Laat je inspireren en kijk mee naar vijf populaire foodtrucks voor op jouw communiefeest.
Inspiratie
Hoe maak je jouw bedrijfsfeest extra sfeervol, origineel en smakelijk? Door een foodtruck te huren! Foodtrucks combineren culinair genieten met flexibiliteit en dat alles in een charmant decor. Vind hier 5 redenen waarom een foodtruck op je bedrijfsfeest een fantastisch idee is.
Tips en Trends
De perfecte feestlocatie vinden is een leuke zoektocht, maar niet altijd even simpel als het lijkt. Wij helpen je graag op weg met 3 nuttige tips en 30 handige vragen die je dichter bij jouw perfecte feestlocatie brengen.

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram