Inspiratie
Zal jouw huwelijksfeest in de winter plaatsvinden? Dat is een geweldig idee, want een winters huwelijk heeft enorm veel charme. Zijn jij en je partner momenteel op zoek naar de meest geschikte locatie? In dit artikel tonen wij je alvast 6 inspirerende locaties voor jouw winter wedding!
Tips en Trends
Hebben jij en je geliefde jullie huwelijksfeest moeten verplaatsen wegens COVID-19? Denken jullie er nu over om jullie bruiloft te verplaatsen naar de winter? In dit artikel geven wij je alvast 5 tips om van jullie zomerbruiloft een winterbruiloft te maken.
Tips en Trends
Ontelbare Vlamingen hebben hun feestplannen de afgelopen weken drastisch moeten herzien of uitstellen vanwege het coronavirus. In deze onzekere tijden ben je misschien geneigd je feestplannen af te blazen. Nochtans zijn er goede redenen om je organisatie verder te zetten. Lees ze hier.
Inspiratie
Het coronavirus betekent voor jullie een heel stressvolle periode. Moet je je huwelijk nu al verzetten? Hoe doe je dat dan en naar welke datum verzet je het feest best? Lees ons advies over hoe we samen van jullie huwelijksfeest nog steeds de mooiste dag van jullie leven maken.
Tips en Trends
Het grote feestseizoen is in aantocht. Helaas zorgt het corona virus voor veel chaos en nog meer vragen. Zal je feest kunnen doorgaan? Moet ik mijn trouwfeest verzetten? Wat met ons communiefeest? Wij proberen je op al deze vragen een zo goed mogelijk antwoord te bieden.
Tips en Trends
COVID-19 en feesten. Twee woorden die niet samen in één zin passen. Het coronavirus raakt de eventsector recht in het hart met massa’s annulaties en nog meer onzekerheden. Daarom start Salino vandaag een Facebook community om vragen en bezorgdheden over feesten en events te beantwoorden.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram