Onze laatste artikels

Tips en Trends
Het is een van de belangrijkste ingrediënten van een geslaagd bedrijfsevent: goede catering. Catering is niet langer bijzaak op je bedrijfsevent, het is letterlijk de smaakmaker! Doe inspiratie op met deze 8 catering events.
Inspiratie
Een feest in de winter? Za-lig! Denk maar aan de koude die je verdringt met knusse dekentjes en gezellige vuurkorven.
Tips en Trends
Je team heeft iets te vieren, je hebt een nieuw product of gelanceerd of je zamelt geld in voor het goede doel? Allemaal goede redenen om een bedrijfsevent te organiseren. Hoe je er juist aan begint en waarop je allemaal moet letten? Dat lees je hieronder.
Tips en Trends
Hoe maak je van een saaie feestzaal de bijzondere, persoonlijke trouwlocatie van je dromen? Met de juiste decoraties en een paar slimmigheidjes. 10 ultieme tips vind je in dit artikel!
Real weddings
Het introliedje van Super Mario, het Disney-verhaal van de robotjes Wall-e & Eve, … Annelies en Jorryd toonden hun gedeelde liefde voor gaming duidelijk op hun huwelijk. Samen met de paarse tinten die gebruikt werden, was dit een heel warm en persoonlijk huwelijksfeest.
Inspiratie
Het jaar is bijna aan zijn einde en een nieuw jaar breekt weer aan! Iedereen heeft hard gewerkt en dat moet gevierd worden onder de collega's. Maar hoe pak je dat nu aan, de organisatie van zo'n personeelsfeest?

Onze laatste downloadables

Salino Kinderakte voor hippe jongens

Kinderakte voor hippe jongens

Downloaden
Salino Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Baby predictions: leuk spel op je babyborrel!

Downloaden
Salino Baby Wishlist

Baby Wishlist

Downloaden

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram