Tips en Trends
COVID-19 en feesten. Twee woorden die niet samen in één zin passen. Het coronavirus raakt de eventsector recht in het hart met massa’s annulaties en nog meer onzekerheden. Daarom start Salino vandaag een Facebook community om vragen en bezorgdheden over feesten en events te beantwoorden.
Inspiratie
Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor jullie huwelijksfeest? Een locatie met geschiedenis en een stoere insteek? Trouw dan in een oud fabrieksgebouw! In dit artikel zetten we voor jou vijf fantastische fabrieksgebouwen op een rij!
Tips en Trends
Door de drukte op kantoor is het je helemaal ontgaan: het jaarlijkse personeelsfeest. Aan jou de taak om in recordtijd een bedrijfsevent te organiseren! Er kunnen meerdere redenen redenen zijn waarom je last minute een bedrijfsevent moet organiseren. Maar hoe pak je dat concreet aan?
Tips en Trends
Veel bedrijven zetten zich in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen; een duurzaam bedrijfsfeest past helemaal in dat plaatje. Lees hier meer over hoe jij een duurzaam bedrijfsfeest kan organiseren!
Tips en Trends
Een geslaagd personeelsfeest maakt je bedrijf sterker en werknemers gelukkiger. Ben je niet helemaal overtuigd van de voordelen van een personeelsfeest? In dit artikel vind je enkele redenen, waarom een personeelsfeest een echte meerwaarde is voor jouw bedrijf!
Tips en Trends
De communie- en lentefeesten staan weer voor de deur. Ben jij dit jaar ook de fiere ouder van een communicant? Dan begin je de stress van de organisatie van het feest wellicht te voelen. Om je bij deze organisatie te helpen, stelden we voor jullie de ultieme communiefeest checklist samen.

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram