Onze laatste artikels

Echte feesten & Styled shoots
Eind juni 2018 streek dit prachtig koppel neer in het authentieke Kasteel van Bracciano in Italië, waar zij familie en vrienden ontvingen en verwenden. Ontdek alles over dit wondermooi feest, de prachtige locatie en het werk van grafisch ontwerpster en eventstylist Beau Jour!
Moodboards
WAUW! Jullie pakjes onder de kerstboom zijn vast super. En ze liggen misschien al te pronken onder de kerstboom. Maak het geheel af door ze feestelijk te verpakken. Dat dat niet moeilijk hoeft te zijn, ontdek je in dit moodboard!
Moodboards
Hoewel trouwen in de zomer heel populair is, heeft een echte 'winterwedding' ook zijn charmes. In dit moodboard verzamelden we alle mooiste 'winter-proof' trouwjurken. Zo hoeft de bruid het geen koud te hebben en er tegelijk prachtig uitzien!
Tips en Trends
Op een mooie herfstige donderdag, zo'n twee weken geleden, trokken we met de fiets naar de press day en 'Rehearsal Dinner' van trouwbeurs Engaged. Want 'de beurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt' komt naar België! Ontdek alles over onze leuke middag in dit artikel.
Inspiratie
De gezelligste tijd van het jaar breekt weer aan! Tijd om alles uit de kast te halen en de lichtjes op te hangen. Wij maakten voor jullie drie enorm mooie kerstdownloadables. Download ze gratis en ga ermee aan de slag, enjoy!
Inspiratie
We hoorden onlangs een ensemble van NoteSupply aan het werk en wauw - wat een streling voor het oor! We mochten muzieksommeliers Kaat en Pieter 6 vragen stellen. 

Onze laatste downloadables

Salino Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Newlyweds, unite! Jouw trouwfoto's op Salino

Downloaden
Salino Kinderakte voor romantische meisjes

Kinderakte voor romantische meisjes

Downloaden
Salino Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Met dit spel plezier gegarandeerd op Nieuwjaar!

Downloaden

Laat je inspireren op onze blog en social media

Volg ons op Instagram