3 leuke thema's voor een communie- of lentefeest!

Inspiratie

Organiseer je dit jaar een communie- of lentefeest? Dan is het misschien leuk om het feest een thema te geven. Hieronder geven we 3 leuke ideeën, die uitgewerkt zijn op basis van de printables van Sparkle. Foto's zijn genomen door Kevin van Flowtography en de styling en bloemdecoraties zijn van de hand van Wauw Events. Scroll naar beneden voor inspo en ontdek daarna alles over het team achter deze leuke ideeën en foto's!

1. Gezellig terazzo

'Dit thema hebben we uitgewerkt specifiek voor de plechtige communicanten', vertelt Greet van Wauw Events ons. Mooie ballonnen, simpele vaasjes en willekeurig gerangschikte bloemen zorgen voor een gezellig, stijlvol en zoet geheel!

2. Onderwater-thema

Met de zee en al het onderwaterleven als inspiratie, kwam het team tot dit frisse en originele resultaat! 'Ik combineerde veel blauwe tinten met helder oranje. Het bloemstuk is geïnspireerd op het koraalrif met fel oranje ranonkels,' vertelt Greet. Boven de tafel voorzag ze een balloninstallatie waar origami visjes uit tevoorschijn komen.

Wil je meer te weten over de fotograaf van deze foto's? Ontdek alles over Kevin van Flowtography hier.  

Hoe organiseer je een lentefeest? Vind onze inspiratie en checklist hier.  

3. Bloemen en romantiek

Tot slot het steeds in-trend fleurige, rozige en bloemige meisjesfeest. Greet van Wauw Events vertelt: 'Voor dit thema heb ik een weelderig bloemstuk met vele roze kleuren uitgewerkt. Om het geheel fris te houden, heb ik fleurige lentebloemen toegevoegd.'

De blikvanger zijn de mooie flowerhoops die boven de sweettable hangen. 'Door straks servies te combineren met gouden kandelaars, is het geheel erg romantisch en fris', legt Greet uit. 

Een mooi resultaat waar je een instant lentegevoel van krijgt!


Klaar om te beginnen plannen? Dan vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellig communie- of lentefeest bij Salino. Van foodtrucks tot eventplanners en fotografen


Start met plannen via Salino


Over het team

Fotografie: Flowtography @flowtographybe

Styling en bloemdecoraties: Wauw events @wauwevent

Printables en party supplies: Sparkle @sparkle_makememories - Bij Sparkle kan je terecht voor de aankleding van de feestjes. Dit op basis van een thema of op kleur. Bordjes, bekertjes, ballonnen, servetten,…. Onder het motto: “Slinger door het leven, beleef, geniet, lach,... Begin maar met versieren en maak een feestje van iedere dag”

Taart: Ingebakken @INGEbakken.kb

Tablewear: Hallo at jools @halloatjools

Menu- en naamkaarten: Salonhippie @salonhippie - Je kan bij Salonhippie terecht voor grafisch ontwerp op maat. De menukaartjes en de naamkaartjes op de foto’s zijn voorzien van een afwerking met goudfolie en aangepast aan het feestthema.Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je communie / lentefeest te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Maak van je feestzaal een echte droomlocatie

Een wonderlijke winter met een foodtruck

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram