6 Fotografen voor de mooiste Communiefoto's

6 Fotografen voor de mooiste Communiefoto's

Tips en Trends

15/03/2023

Iedereen heeft ze nog wel ergens in de kast liggen. En misschien komen ze af en toe nog eens boven op een familiefeest, de communiefoto's! Waar we met een lach terugkijken op hoe we veranderd zijn in al die jaren, wat er toen in de mode was en welke emoties er weer opkomen als je terugdenkt aan die tijd. Echte nostalgie!

Foto's zijn onze tastbare herinneringen die een momentopname weer tot leven brengen. Door een foto herinner je soms opnieuw wat je dacht vergeten te zijn. En door foto's kan elke versie van jezelf blijven verder leven. Via een foto geef je je vingerafdruk door aan vrienden, familie en zelfs volgende generaties. Een mooi nalatenschap dat je bijna onsterfelijk maakt. 


Professionele Communiefoto's 

Doet je zoon of dochter dit jaar zijn of haar communie, dan staan de communiefoto's waarschijnlijk ook hoog op de planning. Heb je graag nog wat hulp bij de organisatie van het communiefeest? Raadpleeg dan onze checklist en plan in 16 stappen je communiefeest. 

Een communiefoto is toch één van die foto's in je leven dat je altijd bijblijft. Die foto die bij de meesten nog altijd ergens op de kast staat bij de ouders thuis. Daarom dat je best goed nadenkt over wie en waar je deze foto zal nemen. 

Heb je zelf een goed fototoestel en weet je dit te bedienen, dan kan je er met wat inspiratie en een inspirerende locatie zelf mee aan de slag. 

Is je kennis van fotografie eerder beperkt en laat je dit liever over aan een professionele fotograaf, dan stellen we graag onze leukste communiefotografen voor op Salino. Hieronder sommen we ze voor je op. 


1. Flowtography⁠

Flowtography legt het liefst de belangrijkste momenten in het leven vast. Hierin streeft hij naar een combinatie tussen tijdloze en authentieke beelden. Daarom is hij graag zo onzichtbaar mogelijk tijdens de fotoshoot, om de spontaniteit vast te leggen. Houd je van warme tinten in een romantische sfeer? Dan ben je hier aan het juiste adres. 



2. Levensfotograaf Cherryblossom D.⁠

Levensfotograaf Cherryblossom D. geeft je kiddos graag de vrijheid om te zijn wie ze zijn op de foto, met zo min mogelijk instructies. Kwaliteit primeert in haar foto's maar ze hecht veel waarde aan foto's met een ziel. Dankzij haar persoonlijke en sociale aanpak sta je voor de lens in een hele losse en aangename sfeer. Voel je de match? Dan is dit misschien wel jouw communiefotograaf! 



3. Lieselot Engelen Fotografie⁠

Lieselot Engelen vertelt graag jouw verhaal via beeld. Ongedwongen, spontane beelden, daar houdt ze van. Het liefst buiten in een park of een bos met veel gelach en natuurlijk licht. Ze maakte van haar passie haar beroep en die passie stralen al haar foto's af. De magie van elk moment legt ze graag vast voor jou. Is Lieselot binnenkort jouw communiefotograaf? 

 



4. Annelies Gailliaert⁠

Voor Annelies Gailliaert⁠ was de camera altijd al het verlengde van haar arm. Het was dan ook geen toeval dat ze tijdens haar opleiding tot webdesigner gebeten was door de introductie tot fotografie. Toen haar nicht trouwde, kwam de bal pas echt aan het rollen. Nu draait het voor haar lens vooral om de emoties, die mensen hebben met elkaar of met hun huisdieren. Kortom, liefde! Wil jij je liefde graag vereeuwigen op papier? 



5. Nathalie Mathieu Photography ⁠

Nathalie Mathieu is van jongs af een creatieveling die graag tekent en schildert in haar vrije tijd. Nadat ze de fotografie microbe beet kreeg verliest ze zich graag in Photoshop. Of het nu gaat om het optimaliseren van kleuren en contrasten met behoud van de natuurlijke look van het beeld, of het dusdanig bewerken van een foto tot het lijkt op een schilderij. Zo springt haar unieke stijl eruit. Resoneert met wat jij voor ogen hebt? Dan is Nathalie de communiefotograaf die je zoekt! 



6. We Have Heart⁠

Yves en Ine werken als fotografie duo samen om de mooiste momenten vast te leggen. Yves is het creative brein, Ine zorgt op haar beurt voor de inplanning en organisatie. Zo kan Yves zijn creativiteit loslaten op de wereld. Ohja, en ze werden onlangs geselecteerd als favoriete communiefotograaf door online platform Maison Slash. Teamwork makes the dream work!


Kies je communiefotograaf


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant