6 redenen om van je verjaardag een echt feest te maken!

Inspiratie

Toen we jong waren was onze verjaardag het hoogtepunt van het jaar: een echt feest om weken naar uit te kijken. Nu lijk je bijna een excuus nodig te hebben om eens flink uit te pakken. Zonde! Hier vind je 6 redenen om voor je aankomende verjaardag een écht feest te organiseren:

1. Omdat je heel blij wordt van fijne mensen om je heen

Misschien wel de belangrijkste reden om van je verjaardag jaarlijks een echt feestje te maken: om je te kunnen baden in de liefde van je vrienden en familie! Mensen zijn sociale wezens en hebben veel behoefte aan contact. Een verjaardagsfeest organiseren is bij uitstek de manier om samenhorigheid te creëren. Zodat jij én je familie en vrienden nog lang een glimlach op het gezicht krijgen wanneer jullie terug denken aan dit moment!

2. Om het leven te vieren

Van teveel mensen moeten we te vroeg in het leven afscheid nemen. Wanneer we daarmee te maken krijgen, realiseren we ons extra goed hoe belangrijk het is om het leven te vieren. Met elkaar! Elk jaar dat je gegund is, is dan ook een feestje waard. Een feestje met een ‘feel good vibe’: een spetterende dansavond, een fijn samenzijn in een theetuin, of een diner dat jullie smaakpapillen enthousiast worden. Je kunt het leven op veel manieren vieren!

Overweldigd door alle mogelijkheden? Met een paar klikken geeft Salino je een praktisch en inspirerend overzicht om uit te kiezen!

3. Om extra van lekker eten en drinken te genieten

De Bourgondische leefstijl… wie houdt er niet van? Maaltijden die met aandacht bereid zijn, wijnen die je eten nog beter doen smaken, dessertjes om je vingers bij af te likken… Een jaar ouder worden is een goed excuus om je beste vrienden bij elkaar te roepen en ze een heerlijk diner voor te schotelen. Kijk eens welke van onze talentvolle cateraars het beste bij jouw smaak past en laat jezelf die avond ook heerlijk in de watten leggen…


4. Omdat het tenslotte toch een speciale dag is

Er is één dag in het jaar die alleen om jou draait. Ook al ben je geen fan van al die aandacht, toch mag deze dag niet onopgemerkt voorbijgaan. Vind je het lastig om zelf in de belangstelling te staan? Organiseer dan een feestje met dansmuziek en ga op in de massa!

5. Omdat je een mooi excuus hebt om jezelf eens flink te laten verwennen!

Je verjaardag is dé dag bij uitstek om je eens lekker te laten verwennen. Met een high tea, cadeautjes, heerlijk eten en veel liefde. Kijk eens hier voor inspiratie.

6. Gewoon, om eens wat anders te doen

Tot slot is je verjaardag een mooie reden om de vrijdagavond-routine eens te doorbreken! In plaats van weer op café te gaan, organiseer eens een onvergetelijke party, kies een speciale locatie met heerlijke catering of een leuke foodtruck!

Sta je te popelen om een spetterend verjaardagsfeestje te organiseren, maar weet je niet hoe? Salino neemt je bij de hand om in een paar eenvoudige stappen van jouw verjaardag een onvergetelijk moment te maken.

Plan je verjaardagsfeestje hier!


Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je verjaardagsfeest te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Een wonderlijke winter met een foodtruck

Een tuinfeest in de winter? Zo doe je dat!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram