Ontdek de populairste event locaties van 2023!

Ontdek de populairste event locaties van 2023!

Tips en Trends

04/12/2023

Foto: De Kleine Boerderij te Merkplas

In 2023 is jullie verlangen naar een feest gegroeid, net zoals het aantal partners op het Salino-platform! Van majestueuze kastelen tot sfeervolle hoeves en nog veel meer, ons aanbod omvat een diverse reeks eventlocaties. We wilden graag ontdekken welke van onze 493 locaties het meest in de smaak vielen en het vaakst door jullie werden gekozen. Daarom zijn we eens grondig in onze data gedoken en hebben we een overzicht samengesteld van de meest geboekte locaties. Deze pareltjes hebben we nu voor jullie samengebracht in deze blogpost. 

Salino gebruikers zijn dol op deze event locaties: 

1. La Gare 27

La Gare 27 bevindt zich in het Oud Damstation ten Noorden van het bruisende Antwerpen. Zowel voor huwelijken, als verjaardagsfeesten of bedrijfsfeesten is deze locatie razend populair! Dit schitterend gerenoveerde treinstation biedt een historisch kader met een eigentijdse twist. Hier vind je een betoverende lounge, veelzijdige zalen, prachtige buitenruimtes en een chique cocktailbar. La Gare 27 heeft een topteam met heel wat expertise in het organiseren van een event wat zich vertaalt in fantastische recensies van tevreden klanten. 


2. De Kleine Boerderij

Deze exclusieve locatie is echt een hotspot voor bruiloften. Zodra je door de poorten aan de ingang stapt, word je meteen meegesleept door een prachtige bloemenlaan die je leidt naar de ceremonieplek. En met meer dan 8 hectare aan weelderige natuur, is 'De Kleine Boerderij' een groene oase waar je fantastische foto's kunt maken van het bruidspaar en hun gasten. Daarna wordt het tijd om te feesten onder die mega stretchtent van 300m², pal aan het water. Bovendien kun je in De Kleine Boerderij genieten van heerlijk eten met verschillende culinaire concepten om uit te kiezen.  'S avonds worden de gasten meegenomen naar de authentieke aardappelschuur voor een knallend avondfeest!


3. De Natie

Ben je op zoek naar een stijlvolle en sfeervolle locatie in't midden van 't Stad? De Natie in Antwerpen is populair voor zowel bedrijfsfeesten als huwelijken. Je kunt terecht in hun veelzijdige zaal, gezellige bar, sfeervolle open patio of op het prachtige dakterras. Hun extra troef is de overdekte en afgesloten parkeergelegenheid. 


4. Ruilok

Een sfeervolle locatie te midden van weelderig groen, dat is Ruilok! Onder leiding van gastvrouw Sylvie, helpt Ruilok bedrijven en coaches om vergaderingen, teambuilding sessies en privéfeesten te organiseren op een centrale locatie, omringd door de natuur. Ruilok biedt op maat gemaakte catering, persoonlijke service en alle benodigde professionele faciliteiten, inclusief diverse breakout-mogelijkheden zowel binnen als buiten. De populairste events op deze locatie in 2023 waren bruiloften, verjaardagsfeesten, familiebijeenkomsten en bedrijfsfeesten. Bovendien ligt Ruilok gunstig in de buurt van Gent, wat het een ideale keuze maakt voor events in deze regio.



5. Fenikshof

Het Fenikshof in Grimbergen is een populaire locatie op Salino voor diverse events, variërend van huwelijken en communiefeesten tot seminars en bedrijfsfeesten. De stijlvolle zaal en prachtige tuin met een terras maken deel uit van de microbrouwerij van Grimbergen bier. Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om rondleidingen door de brouwerij te boeken, waarbij lokale monniken je deskundig begeleiden. Voor bierliefhebbers is dit absoluut een topbestemming!



6. Prullenbos 

Van een cosy pareltje gesproken! De bosrijke omgeving en feeërieke vijver van het Prullenbos zorgen voor een instant feestgevoel! Hier vind je verschillende feestlocaties en zelfs de optie om te blijven overnachten in de boskabanne. Salino gebruikers boekten er in 2023 vooral huwelijken, lente-en communiefeesten en verjaardagsfeesten. De authentieke herberg en gezellige boskabanne in de groene omgeving zorgen dus voor een topper van een event locatie! Of met hun eigen woorden: "Kom, dan vieren we het leven en dansen we tot de zon op komt!"


Ben je geïnteresseerd in een van de bovenstaande locaties, of wil je ontdekken welke andere geweldige locaties Salino te bieden heeft? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte feestlocatie voor jouw event.


Salino service voor bedrijven



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant