Styled Shoot - A Touch of Winter door Wondrous Weddings

Styled Shoot - A Touch of Winter door Wondrous Weddings

Inspiratie

14/12/2021

Stefanie van Wondrous Weddings & Events toverde enkele weken geleden de locatie ‘t Rietlaer om naar een winter setting. Samen met verschillende ondernemers waaronder fotograaf, bloemist, make-up artiest etc. zorgde ze ervoor dat alles perfect paste binnen de gewenste styling. Het moodboard dat Stefanie had ontworpen werd werkelijkheid en dat met dank aan alle leveranciers die hebben mee geholpen.

    


‘t Rietlaer is een prachtige locatie die veel charme biedt, ideaal dus voor een winter styling. Het team koos voor de winter styling omdat de winter intussen in het land is en omdat zij graag eens iets anders wilden doen. De setting kwam helemaal tot zijn recht op de locatie. De make-up artieste Charlotte en de haarstyliste Stéphanie zorgde ervoor dat de bruid helemaal straalde. Ze had juwelen aan van Atelier Clash. De bruid en bruidegom zagen er prachtig uit in de winter setting. De bruidegom droeg een strikje van Brainbows. Voor deze styled shoot werkte het team samen met een bloemist. Flore stond in voor de bloemen en de krans. Voor het grafische gedeelte kon het team rekenen op Karen De Rycke.

Maar, een styled shoot zou geen styled shoot zijn als er geen fotograaf op aanwezig zou zijn. De prachtige beelden werden vastgelegd door Jill van Photo by Jill. Er was ook een videograaf aanwezig nl. Jurography. Het was de eerste keer dat wij met een videograaf werkten voor een styled shoot.

  

    

    

 

De prachtige foto’s van deze shoot, zijn een resultaat van veel (voorbereidend) werk en een prachtige shoot met één voor één topondernemers!


Sta jij ook aan de start van de organisatie van je huwelijksfeest? Neem dan zeker een kijkje op Salino. Je vindt er de beste huwelijksleveranciers voor alle onderdelen van je huwelijksfeest!


Start de organisatie van je trouwfeest hier:

Mijn huwelijksfeest


Alle Leveranciers die meewerkten aan deze shoot:

Locatie: 't Rietlaer

Foto's: Photo by Jill

Rentals: Wondrous Weddings & Events 

Styling: Wondrous Weddings & Events

Bloemenstyling: Flore's Forest Flowers⁠

Coördinatie: Wondrous Weddings & Events

Strikje man: Brainbows

Make-up: Charlotte Brulez

Haarstyliste: Styling like Steph

Juwelen: Atelier Clash

Uitnodiging, naamkaartjes en menu: Karen De Rycke

Videograaf: Jurography

Welkomstbord en naamkaartjes (hout): Studio Kiki


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant