Styled Shoot - Capturing the beginning of a love story

Styled Shoot - Capturing the beginning of a love story

Styled shoots

02/03/2022

Adore DC Events is een Belgische event- en weddingplanner wiens slogan meteen een duidelijke boodschap brengt: 'We are not here to be the industry, we are here to change it'. Adore DC wil verandering brengen in de evenementen sector van België. Een sector die volgens hen veel pit heeft, maar op sommige momenten nog wel wat uitdagender kan zijn.

Maak de vergelijking met de events die georganiseerd worden in New York, Los Angeles, Dubai of zelfs onze buurlanden Frankrijk en Nederland, dan is Adore DC er van overtuigd dat België ook meer Luxueuze en exclusieve events kan organiseren. 

Adore DC werkt op maat van haar klanten, maar voegt hier haar eigen visie aan toe: "Onze klanten hebben vertrouwen in onze expertise en zijn niet bang om eruit te springen". Deze missie en visie op de organisatie van feesten zie je ook helemaal terugkomen in de styled shoot die Adore DC vorige maand organiseerde. Geniet met ons mee van een exclusieve en unieke weddingshoot.



Kasteel Solhof

De wedding styled shoot volgt de intieme momenten van het bruidskoppel. Het avontuur van de dag begint bij het kasteel Solhof. Hier ziet het bruidskoppel elkaar voor de eerste keer. De momenten zijn rustig en intiem. Voor de bruid werd een Justin Alexander Signiture zeemeermin bruidsjurk gekozen met kant en kraaltjes. De Bruidegom draagt een simpel klassiek zwarte pak. De combinatie van de kleding van het bruidskoppel, het kasteel en de zwarte Porsche Boxster T geven een klassieke look. Dit werd gedaan om een timeless feeling te creëren, iets dat centraal staat tijdens de hele shoot.



  


Hotel FRANQ

Hotel Franq was een voormalig bankgebouw en bevindt zich in het hartje van Antwerpen. De reden dat Adore DC dit hotel heeft gekozen is voornamelijk door de luxueuze eenvoud en tijdloze elegantie. De zaal 'Heliodore' is een moderne zaal met een warme en intieme sfeer. Om deze sfeer te behouden, werden Louis stoelen in beige gebruikt en hoge gouden centerpieces om de zaal verder aan te vullen. Voor de florals kozen zij een combinatie van witte rozen, witte eustoma's en witte gipsbloemen. De witte backwall met wilde planten creëert dan weer een edgy feeling in de ruimte.




Animatie & Catering

De violist Thérèse Resenberger brengt de romantische en intieme sfeer van het bruidskoppel naar boven. Het klassieke instrument, die de violist ook zelf heeft gemaakt, brengt ze tot een wondermooi geluid.

De traiteur Totaste is gespecialiseerd in fijne hapjes gecombineerd met exotische smaken. De gerookte zalm gecombineerd met crackers, avocado en citroen geeft een frisse maak. De mini burgers met crispy chicken en mix van green jalapeños, cheddar cheese en zoete bananen (platain) zijn ideaal voor een late night snack voor de gasten. Vervolgens heeft de traiteur ook diverse dessertjes gemaakt die uitstekend zijn voor een dessert buffet zoals de Piña colada panna cotta met crispy ananas, de ice cream lollipop met goude chocolade and toppings en afro beignets met karamel saus.


.  .  

  




Bekijk hier ook de prachtige videoreportage die over de weddingshoot gemaakt werd en waar het verhaal over 'the beginning of a love story' echt tot leven komt: 





Weddingshoot in samenwerking met:

Weddingplanner: Adore DC Events

Fotograaf: Gert Huygearts

Locatie: Kasteel Solhof

Locatie: Hotel franq

Videograaf: Visual growth

Bruidskleed: Bruidswinkel La Tiara

Kostuum: Grogostore

Mua & haarstylist: Glammedbysisters

Hapjes: Totaste Catering

Model Bruid: Celine

Model Bruidegom: Silvio

BTS video: Ema's Agency


Wil jij ook starten met de organisatie van je huwelijksfeest? Ben jij nog op zoek naar de beste huwelijksleveranciers? 

Start de organisatie van je huwelijksfeest hier



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant