3 originele babyborrel ideeën als jij eens iets anders wilt doen

3 originele babyborrel ideeën als jij eens iets anders wilt doen

Inspiratie

03/02/2021

A new baby in town? Dat moet gevierd worden! Een babyborrel is de uitgelezen kans om je familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine wonder. Ben je geen fan van de standaard babyborrels? Ontdek samen met ons enkele leuke alternatieven!


Sip & see in de vroege avond

Bij de klassieke babyborrel op zondagmiddag hoort traditiegetrouw allerlei zoetigheid. Taarten in allerlei kleuren en vormen, cupcakes met de naam van de baby, homemade cookies en dit alles vergezeld met een heerlijke koffie en een glaasje bubbels om af te sluiten.

Maar wat dacht je van een hartig alternatief? Een apéro in de vroege avond met een foodtruck waarbij je gasten komen sippen en see’en en jullie baby is nog steeds het onderwerp om over te praten. Ontdek hier ons ruim aanbod van foodtrucks en hier onze babyborrel locaties.


Van link naar rechts: Taco Mobiel - Fantastic Wheels Pancackes - Paste La VIsta - Fantastic Wheels Pasta


Beken kleur en bepaal de sfeer

Zo fris als munt, zo cosy als chocolade of zo green als nature. Het is hipper dan ooit, je babyborrel van A tot Z in eenzelfde thema/sfeer aankleden. Van je uitnodiging tot de decoratie op je uitgekozen locatie.

Heb je voor het geboortekaartje en doopsuiker een bepaald thema? Trek dit door naar je babyborrel en geef er een leuke schwung aan. Nog geen idee welk thema je zou kiezen voor de aankondiging van je kleine spruit? Je vindt hier onze partners die je ongetwijfeld kunnen helpen.


Bron: Pinterest

Een zomers ontbijt

Plan je een babyborrel in de zomer? Wat dacht je van een op en top zonnig ontbijt? Begin met een oranje sinaasappelsapje, een geel omeletje, wat zonnige kaas en maak van je ontbijt of babybrunch een gezellige en zomerse ochtend! Ook je decoratie kan perfect aangepast worden aan je zonnige thema ;)


Bron: Pinterest

Maak van het eerste feestje van je pasgeboren baby een gezellig moment waarbij je zelf ook geniet! Heb je één van bovenstaande ideeën gebruikt voor jouw babyborrel of heb je zelf nog leuke ideeën? Laat het ons zeker weten!

Vind hier jouw ideale:

Babyborrel locatie


Babyborrel cateraar


Bobyborrel foodtruck


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant