Een kerstevent op kantoor? Graag, maar wel net even iets anders!

Een kerstevent op kantoor? Graag, maar wel net even iets anders!

Inspiratie

21/10/2022

Het einde van het jaar komt weer snel dichterbij. En dan wordt in alle bedrijven steevast dezelfde vraag gesteld: ‘Gaan we dit jaar een kerstdrink organiseren?’. Die vraag wordt steeds vaker met een twijfel beantwoord. Zijn onze medewerkers nog wel enthousiast over zo’n kerstdrink?

Deze twijfel is begrijpelijk. De meeste kerstfeestjes op kantoor zien er dan ook elk jaar hetzelfde uit. De collega’s komen samen in de kantine voor enkele typische hapjes, een glaasje cava en een babbel. Het mist de organiserende collega’s vaak aan inspiratie en zeker zoveel aan tijd om er een écht gezellig, sfeervol eventje van te maken. 

Maar, stel je ons de vraag of het nog steeds een goed idee is om een kerstevent te organiseren, dan antwoorden wij volmondig ‘ja’! 

Het einde van het jaar is een uitgelezen moment om je team nog eens te bedanken voor het harde werk, om samen terug te blikken op wat jullie verwezenlijkt hebben en vooruit te kijken naar de doelen van het nieuwe jaar. Zeker nu er zo veel thuis gewerkt wordt, is het belangrijk om je team ook fysiek bij elkaar te brengen en in levende lijve het jaar op een gezellige manier af te sluiten.

Hoe doe je dat dan? Hoe organiseer je dan wél een geslaagde kerstdrink? Geen nood, wij staan voor je klaar met enkele leuke tips. Wat dacht je van een origineel outdoor foodtruck event. Lees even mee. 

Eindejaarsevent / Kerstdrink

Wil je dat al je medewerkers enthousiast zijn over jullie event, zorg er dan voor dat iedereen zich aangesproken en welkom voelt. Omdat België steeds multicultereler wordt, kiezen steeds meer bedrijven door een eindejaarsevent in plaats van een kerstdrink. Zo kunnen ook mensen met een ander geloof op een fijne manier deelnemen aan de festiviteiten. Denk aan een ‘winterborrel’ of een ‘eindejaarsdrink’. Alles is mogelijk!

Outdoor foodtruck event

Niets brengt meer sfeer aan je event dan de charmante uitstraling van foodtrucks. Gezellig even met z’n allen naar buiten, weg van de werksfeer, met een warme kom soep of gluhwein in de hand. Ongedwongen bijbabbelen rond een vuurschaal met de geur van vers bereid eten en kleurrijke foodtrucks op de achtergrond. Deze winterse setting brengt mensen écht samen en kan de teamgeest alleen maar ten goede komen. Dat is wat jij op je bedrijfsevent wilt!

   

Verrassende gerechtjes

Serveer je medewerkers dit jaar niet de typische chips, nootjes en kersthapjes, maar verras hen met enkele unieke winterse gerechtjes, vers bereid uit een foodtruck. Foodtrucks hebben zich vaak gespecialiseerd in een specifiek gerecht of keuken. Zij staan vandaag de dag voor een culinaire keuze aan originele gerechten. Denk dus zeker niet enkel aan de typische streetfood gerechten, maar evengoed aan een heerlijke tartiflette, een wildburger, versgebakken firebreads of een wafel op een stokje. 

Bovendien kunnen alle gerechtjes makkelijk aangepast worden aan de wensen van jouw gasten. Een halal burger, een vegetarische hapjes, gluten- of lactosevrije gerechtjes? Foodtrucks passen hun menu graag aan naar jouw wensen. Zo is er voor ieder wat wils op jouw eindejaarsevent.

Mini organisatie voor maxi pret

Ben jij de collega die het eindejaarsevent mag (of moet) organiseren, dan is dit wellicht niet jouw fulltime job. Het is meestal een extraatje naast je reeds goed gevulde agenda. Natuurlijk wil je een origineel en gezellig event organiseren, maar dan wel eentje dat op drie tellen geregeld is. 

Ook daarom is een foodtruck event de ideale keuze. Jij boekt de foodtruck en wij doen de rest. Een uurtje voor het event komen de foodtrucks aangereden, installeren zich en het feest kan beginnen. Alle benodigdheden worden door de foodtruck voorzien. Dit betekent een minimale voorbereiding voor jou en dus maximaal genieten van je eigen feest!

  


Ben jij helemaal enthousiast geworden om een outdoor kerst- of eindejaarsevent te organiseren? Neem dan zeker een kijkje op Salino om de perfecte foodtrucks voor jullie event te vinden.

                                Vind de beste foodtrucks


Kan je toch wat extra hulp gebruiken of heb je echt geen tijd om dit event zelf te organiseren? Dan staan wij voor je klaar en begeleiden je graag persoonlijk bij de organisatie van je event. 

Wat houdt dat precies in? 

  • Vertel ons je wensen voor jullie eindejaarsevent.
  • Wij selecteren de beste foodtrucks. 
  • We bezorgen jullie een persoonlijk voorstel. 
  • We begeleiden jullie tot de boeking van jullie foodtrucks en zorgen voor alle communicatie en administratieve afhandeling. 

Nieuwsgierig naar meer? Vraag hier vrijblijvende info aan:

                            Organiseer mijn eindejaarsevent



Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant