Een bruisende borrel of fruitige mocktail, dit zijn onze meest verfrissende drankentrucks

Een bruisende borrel of fruitige mocktail, dit zijn onze meest verfrissende drankentrucks

Inspiratie

31/08/2023

Zeg je feest, dan hoort daar natuurlijk drank bij! Een volledig alcoholisch aanbod met enkel cola en limonade, die tijden zijn al lang passé! Deze drankentrucks zorgen voor een gevarieerd aanbod voor iedereen. Van een glaasje bubbels, een bruisende pint, overheerlijke home made limonades tot verfrissende mocktails, hier vind je het allemaal! En je krijgt er nog een mooie beleving bij. Deze drankentrucks stelen zonder twijfel de show op je feest.


1. Sloktail 

Slok biedt een rijk aanbod van cocktails en mocktails aan en is een unieke blikvanger voor je trouw, bedrijfsevenement, verjaardagsfeest of familiefeest. Het aanbod bestaat uit zorgvuldig geselecteerde alcoholische en non-alcoholische dranken om kwaliteitsvolle cocktails en mocktails te garanderen.

De aangeboden cocktails en mocktails worden professioneel ter plekke geshaked, met kwaliteitsvolle dranken waar versheid en kwaliteit centraal staan. De bediening gebeurt door professionele barmensen, met capaciteit en snelheid als topprioriteit. Zo kunnen de aanwezige gasten op een vlotte en aangename manier van hun drankje genieten.

Deze unieke eye-catcher is inzetbaar in heel België, waarbij u kan terugvallen op een uitgebreid menu, aangepast en gepersonaliseerd naar uw smaak. Om alles in goede banen te leiden wordt het menu naar aanloop van het evenement en in overleg met de organisatoren samengesteld.

Meer nog, de oldtimer truck is uitgerust met een (door zonnepanelen opgeladen) powerbank station om op een ecologische en autonome manier uw evenement te verzorgen. 

Vraag je offerte op bij Sloktail



2. Baroue

Baroue {bar, une roue}, letterlijk vertaald als een bar op wielen maar zoveel meer dan dat. Met de cocktailtruck voorzien zij kwalitatieve cocktails, mocktails en gin tonics op jouw feest. Van aperitief, receptie tot dansfeest, alles kan!

Samen bespreken ze met jullie alle mogelijkheden en stellen ze het ideale menu op voor jouw feest. Van klassiek tot complex en gepersonaliseerde cocktails, they’ve got it all. Deze bartenders hebben jarenlange ervaring, oog voor detail en zitten bomvol passie. Elke cocktail die ze serveren is van hoge kwaliteit, volledig vers gemaakt en met precisie afgewerkt.

Indien gewenst nemen zij ook de volledige dranken catering op ons (bieren, wijnen en frisdranken).

Vraag je offerte op bij Baroue





3. BDT Events

BDT Events ontwikkelden hun eigen mobiele bar, een ware eyecatcher op ieders feest.

Deze bar is volledig uitgerust om de drankencatering op jouw event te verzorgen, zodat je zorgeloos kan genieten, én een glaasje kan meedrinken.

Onze focus is het serveren en opdienen van dranken bij bedrijven, netwerk-drinks en privéfeesten.

Bij elk event starten ze met een leeg blad. Onze kaart stellen we samen op maat van jouw wensen.

Vraag je offerte op bij BDT Events



4. Twins Drinks

Meet the Twins! Een dynamische tweeling die een hart deelt voor catering en events. Na jarenlang ervaring opdoen begonnen Joery en Kelly samen een foodtruck, ingericht volgens hun eigen warme en huiselijke stijl.⁠ Op de menu vind je gerechten met Verse Ambachtelijke producten, kenmerkend voor het concept!⁠

Twins verzorgt alles voor jouw event: van een leuke walking dinner, een verfijndere frituurwagen tot de dranken aan toe. Oh yes, Twins heeft ook een dranken truck! ⁠Zin in deze funky foodtruck op jouw feest? 

Vraag je offerte op bij Twins



5. De Bubbelbar

Toch heerlijk zo een verfrissend glaasje bubbels tijdens je trouwdag? En dat geserveerd in een stijlvolle retro-champagnebar... wat een leuke verrassing voor je gasten!⁠ De Bubbelbar laat je samen klinken op een nieuw begin in stijl.⁠

⁠Nog een hapje erbij? De Bubbelbar voorziet ook verse en aangepaste borrelhapjes aan het glaasje champagne. ⁠Ideaal voor tijdens je trouwreceptie, maar ook geschikt voor bedrijfsfeesten, opendeurdagen, verjaardagsfeestjes, enz. ⁠

⁠Bezorg je gasten een bruisend feest met de Bubbelbar! Vraag je offerte op via https://www.salino.be/nl/5157-de-bubbelbar/⁠

Vraag je offerte op bij Bubbelbar



6. Den Albatros

Den Albatros is de eyecatcher op jouw feest of event! Van speciale, lokaal gebrouwen bieren tot frisdranken!

Zij beschikken ook over een hapjesformule: Jij kiest een aantal verschillende hapjes uit onze menukaart, en wij voorzien (koude) hapjes voor jouw gasten! Graag ook iets zoet? Geen probleem, ook zoete hapjes zijn beschikbaar. Al de hapjes zijn koud, warme hapjes kunnen niet geserveerd worden. 

Samen met de trotse eigenares ga jij op zoek naar de ultieme bierervaring voor jouw gasten. Als fiere kempenaar legt zij de focus op lokaal gebrouwen en minder bekende bieren uit de streek. Uiteraard kunnen zij ook andere dranken voorzien zoals frisdrank, wijn, schuimwijn,..

Liever zelf achter de toog? Den Albatros is ook leeg te huur voor jouw productvoorstelling of feest.

Klein feestje? Dan stellen zij graag de kleine Albatros ter beschikking, met of zonder bierselectie. Met zijn dubbele koeling, 2 Philips Perfect Draft taps én spoelbak is hij ideaal voor elke gelegenheid.

Wil jij graag zelf genieten van jouw event of feest, geen stress over lege glazen of dorstige gasten en geen opruimwerk of afwas achteraf? Wij maken er onze missie van om de beleving van je gasten tot in de puntjes te verzorgen.

Vraag je offerte op bij den Albatros    


Meer drankentrucks ontdekken? Bekijk hier alle drankentrucks op Salino. 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant