Ontdek hoe groepsdynamiek gelukkig maakt

Tips en Trends

Je bent nog maar aan het begin van dit blogartikel en wij hebben al een vraag voor jou: wat vind je van de kwaliteit van de gemiddelde meeting of presentatie? Je wil het gematigd uitdrukken, maar binnenin voel je al een hevigere expressiedrang om je gevoel te omschrijven.

Meetings woekerden uit tot vastgeroeste gewoontes, met een gebrek aan creativiteit. En niemand die écht nog lijkt te kijken naar de effectiviteit van dit gebeuren. We stromen gewoon samen, zonder precies te weten waarom we hoegenaamd uitgenodigd zijn. Smartphones en laptops worden getolereerd om onze aandacht te blijven opeisen. Ook in de nieuwste kantoor-complexen worden nog steeds meeting rooms gebouwd zonder daglicht terwijl elk organisme weet dat licht leven brengt.

 

 

De omgeving waarin je mensen samenbrengt is erg bepalend voor de creativiteit en het energieniveau, maar de quality-benchmark is wat we geleerd hebben ervan te verwachten. Niet veel. Nochthans kunnen meetings krachtige gelegenheden zijn om energie te geven aan elkaar, inspiratie los te maken, samenhorigheid te bevorderen. Een mooi voorbeeld hiervan is Friday, een hippe co-workspace waar bedrijven kunnen ervaren dat meetings en presentaties ook hefbomen kunnen zijn voor het collectieve enthousiasme in je onderneming.

Het is belangrijk een plek te hebben waar mensen 'Out of the box' kunnen gaan, waar je geïnspireerd & geprikkeld wordt, waar mensen echt connectie met elkaar leggen,… Het is essentieel een prikkelende sfeer te scheppen, een sfeer van creativiteit en verbinding, met veel licht en ruimte… Niet de bedrukkende sfeer van een traditionele meeting room.

Kort samengevat is het dus belangrijk dat je een bewuste keuze maakt waar je je meetings houdt. Geen nood, er is genoeg keuze, snuffel maar eens rond tussen de locaties die op het Salino-platform beschikbaar zijn.

Have fun!

Alle vergaderlocaties op Salino

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram