Stijlvol feest in een groene oase: Hof Te Rhode is the place to be

Stijlvol feest in een groene oase: Hof Te Rhode is the place to be

Inspiratie

17/07/2018

Soms komt er een eventlocatie op je pad die in alle vakjes van je wensenlijst een vinkje weet te zetten. Hof te Rhode in Vlaams-Brabant is daar een prachtig voorbeeld van. Een riante locatie met veel groen, en tegelijkertijd een stijlvolle setting voor zowel bruiloften als zakelijke bijeenkomsten. Twee generaties, met chef Felix Alen aan de basis, zorgen voor een persoonlijke benadering met veel oog voor detail. Tijd om Hof te Rhode eens goed te bekijken!

Idyllisch groen

Het eerste wat opvalt als je het terrein van Hof te Rhode betreedt is de idyllische omgeving. “Een oase van rust, groen en gezelligheid”, noemt de familie Alen Hof te Rhode, en dat moeten wij volmondig beamen! Twee hectaren aan natuur, inclusief een vijver met fonteinen en heerlijke hoekjes tuin, geven de locatie een serene uitstraling.

De tuin leent zich echt voor bijzondere momenten zoals het ja-woord, een fotosessie in het groen en een huwelijksreceptie. Maar ook zakelijke ontmoetingen krijgen een ontspannen karakter in deze natuurlijke setting. Leuk detail: in de tuin staat een echte Sequoia, die de bijnaam ‘boksboom’ heeft gekregen. 

Culinaire kunsten

Meer dan veertig jaar geleden bouwde vader Alen een oude boerderij om tot feestcomplex Hof te Rhode, en sindsdien staat Felix Alen aan het hoofd van dit familiebedrijf. Hij bracht een expertise mee die wij, en met ons waarschijnlijk véle anderen, erg kunnen waarderen: de kracht van koken. Felix Alen won als kok verschillende prijzen en bracht meer dan 25 culinaire boeken uit. De klassieke keuken is zijn specialiteit; bij voorkeur met veel seizoenproducten uit eigen streek! Ben je zelf een fijnproever en gun je je gasten een bijzondere smaakervaring? Dan ben je bij Hof te Rhode aan het juiste adres.

Twee generaties

Dat Hof te Rhode met de tijd mee gaat is voor een groot deel te danken aan de inbreng van zoon Levi Alen en zijn vrouw Marieke. Lounge-uurtjes in de glazen wintertuin, een Ibiza Feelings feest voor iedereen die daar zin in heeft, congressen in een oase van groen: je kunt voor steeds meer bijeenkomsten en evenementen op deze eventlocatie terecht. Twee generaties zorgen zo samen voor de perfecte mix van kwaliteit en vernieuwing. “Maar het doel blijft hetzelfde: elk feest tot in het kleinste detail verzorgen”, benadrukt de familie Alen.

Deze familiesetting geeft Hof te Rhode ook precies dat persoonlijke tintje waar wij zo van houden. Je wordt er warm ontvangen en met aandacht bediend, alsof jouw huwelijksfeest ook voor de familie Alen het hoogtepunt van het jaar is.

Check!

Wat vind je nu precies bij eventlocatie Hof te Rhode? De belangrijkste punten op een rijtje:

  • Hoogwaardige catering en traiteur (ook op andere locaties!)
  • Een feestzaal, wintertuin en twee salons om uit te kiezen
  • Overnachting in een bruidssuite of gastenkamers
  • Twee hectare aan heerlijk groen
  • Een locatie voor zowel kleine als grote feesten
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Een persoonlijke benadering
  • Maatwerk

Van een babyborrel tot een huwelijksfeest, en van een seminarie tot teambuilding: bij Hof te Rhode kun je voor de mooiste en belangrijkste momenten in je leven terecht.

Wij voelen ons in elk geval meteen thuis in deze groene oase vol stijl en persoonlijkheid. Het is een plek waar ruimte is voor gezelligheid en uitbundigheid, maar ook voor rust en een intieme sfeer. Dat de keuken zoveel kwaliteit biedt maakt deze eventlocatie wat ons betreft een echte aanrader! Laat je nog verder inspireren door deze wondermooie locatie in het moodboard hieronder!

Nieuwsgierig geworden? 

Neem zelf een kijkje bij Hof Te Rhode

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie