De trend voor elk communiefeest: een Pizza Foodtruck!

De trend voor elk communiefeest: een Pizza Foodtruck!

Tips en Trends

09/03/2023

De 7 beste Pizza Foodtrucks

Pizza! Foodtruck! Njum! Ja, de Pizza Foodtruck is razend populair bij de communiefeesten en lentefeesten. Pizza valt in de smaak bij jong en oud - en vooral de kinderen worden tijdens dit feest extra in de watten gelegd. Ben je volop je communiefeest of lentefeest aan het plannen? Dan is onze checklist misschien ook handig voor jou. 

Waarom zou je kiezen voor een pizza foodtruck op je communiefeest?

Een foodtruck zorgt voor een casual sfeer op je feest. De gasten staan geregeld recht om eten te gaan halen of bij te vullen. Voor je het weet zit iedereen alweer op een andere stoel, waardoor je publiek mooi gemixt blijft en iedereen met iedereen kan bijpraten. Ook zijn Pizza Foodtrucks handig voor de kinderen want die willen het liefst spelen en bewegen. Met een foodtruck zit je niet aan je stoel genageld. Een pizza slice eet je makkelijk met je handen, waardoor de kleintjes snel terug kunnen gaan spelen.

Wij zetten voor jou de leukste, mooiste en lekkerste Pizza Foodtrucks voor communiefeesten op een rij. Want gezellig samen zijn mét goed eten: daar draait het allemaal om tijdens een communiefeest!


1. Attorno

Meet Attorno! Met hun authentieke Italiaanse houtoven toveren ze fantastische pizza's op de borden tijdens je communiefeest. Ze bakken heerlijke pizza's met de typisch dunne krokante bodem en de traditionele smaak van een houtoven gebakken pizza. Daarbuiten zorgt hun opstelling voor een aangename en gezellige sfeer. Attorno serveert een uitgebreid assortiment van pizza's waarbij enkele zeer exquisiete. Voor ieder wat wils!














2. Doppio

Met hun woodfired catering biedt ook Doppio een unieke eetervaring door uitsluitend te werken met haar eigen mobiele traditionele houtovens. Spektakel en lekkers gegarandeerd!

Als specialiteit ontworpen ze hun eigen versie van de Napolitaanse pizza: de firebread. Ham buns met geroosterde porchetta, gemarineerde kippenboutjes, flatbread met salsasaus, ... Mmm, loopt het water je ook al in de mond? Wil je een eigenzinnige pizzasmaak op jouw event, dan is Doppio misschien wel de perfecte partner voor jou. 





3. Streetfood Architects

Meesters in foodtrucks, Streetfood Architects, bieden naast allerlei andere foodtrucks hun Pizza Foodtruck aan. In hun professionele steenoven bakken zij overheerlijke pizza's voor de ogen van je gasten. Een ware beleving dus. Denk je met één foodtruck niet genoeg te hebben? Dan kan je bij Streetfood Architects makkelijk kiezen tussen meerdere gerechten en je aanbod finetunen aan je wensen. 





4. Louis' Pizza

Na een studie aan het ICIF International School of Italian Cuisine en ervaring bij een gerenommeerde Italiaanse delicatessenzaak in Rome en Turijn, besloot Louis zijn liefde voor de echte Italiaanse pizza met België te delen met zijn Pizza Foodtruck Louis' Pizza. Nu maakt hij mensen blij met pizza's van eerlijke, verse en smaakvolle ingrediënten, gebakken in een hete oven. Klaar voor een heerlijk authentiek Italiaanse smaak op je communiefeest? 

















5. Dolcetto

De passie van deze twee beste vrienden is uitgelopen tot een succesvol Pizza Foodtruck concept: Dolcetto. Verse, authentieke Italiaanse pizza’s bakken is een droom die werkelijkheid werd, volgens Aksel en Jasper. Laat je door deze twee gasten verwennen met verse artisanale Italiaanse pizza’s op jullie bord. Ze selecteerden zorgvuldig een assortiment van smaken zodat ze met liefde vooral de kwaliteit laten primeren. Dagvers bereid deeg, verwerkt met verse Italiaanse ingrediënten en échte authentieke Italiaanse houtovens om die lekkere krokante bodem te creëren. Kan jij nog een slice weerstaan?



6. Pizza Florentino

Mrs Florentino trok naar Firenze voor haar opleiding tot pizzabakker. Sindsdien maken zij en haar team artisanale pizza's volgens de originele Italiaanse traditie, met respect voor de klassieke pizza recepten en hoogwaardige ingrediënten. Pizza Florentino was geboren! Mama mía, dat proef je op je bord! Met deze prachtige retro Pizza Foodtruck heb je een elegante blikvanger voor jouw stijlvol feestdecor. Hun pizza's zijn eveneens heerlijk met een flexibel menu... maar dan net dat tikkeltje extra.



7. Pizzahoorntjes Foodtruck

Wat zien ze er leuk uit! Deze Pizzahoorntjes "Cono" vallen ongetwijfeld in de smaak bij je kersverse communicant. Een makkelijk eetbare vorm voor in de hand, geserveerd met een creatieve toets. Je hebt keuze uit al je favoriete smaken, ter plaatse gevuld en gebakken met dagverse producten en de grootste zorg bereid. Ideaal voor wie een originele hap wil voor de gasten van je feest!





Bekijk alle Pizza Foodtrucks op Salino


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant