Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

De trend voor elk communiefeest: een pizza foodtruck!

De trend voor elk communiefeest: een pizza foodtruck!

Tips en Trends

15/02/2019

Pizza! Foodtruck! Njum! Ja, de pizza foodtruck is al jaren populair bij de communie- en lentefeesten. Pizza valt in de smaak bij jong en oud - en vooral de kinderen mogen tijdens dit feest eens extra in de watten worden gelegd. Wij zetten voor jou de leukste, mooiste en lekkerste pizza foodtrucks op een rij. Want gezellig samenzijn met goed eten: daar gaat het allemaal om tijdens een communiefeest!

Pizza: de 9 beste foodtrucks

Iedereen lust het - en al zeker de kids! Salino ging op zoek naar de beste en meest originele foodtrucks in Vlaanderen. 

1. Attorno

We stellen je voor aan Attorno: zij komen met een authentieke mobiele Italiaanse houtoven tot bij jullie communie- of lentefeest en toveren fantastische pizza's op jullie borden.


Ontdek alles over Attorno


2. Ardore

Deze pizza foodtruck komt met zijn houtovens graag tot bij jou om alle feestvierders happy te maken met wel 12 verschillende soorten pizza's! 


Check alles over Ardore


3. Pizza Ortaire

In deze originele en gezellig oude Citroën Betaillière worden snel de heerlijkste pizza's gebakken: enkel de beste ingrediënten zijn goed genoeg. Ideaal voor het communiefeest van jouw oogappel!


Alles over Pizza Ortaire


4. Louis Pizza

Van Louis' pizza's word je vrolijk! Verschillende feestformules en altijd eerlijke, verse en smaakvolle ingrediënten: alles wat je wil voor een ultragezellig communie- of lentefeest!


Check alles over Louis' Pizza


5. Doppio

Een unieke eetervaring, spektakel en lekkers gegarandeerd! Met hun eigen houtovens zorgt Doppio voor een smaaksensatie - waar iedereen nog jaren over zal napraten.


Alles over Doppio


6. Amici Del Forno

Traditionele pizza's, verse kruiden, heerlijke olie en alles huisgemaakt: Amici Del Forno voorziet jouw gasten van knapperige pizza's!


Amici Del Forno

7. Pizza Monkey

Bij Pizza Monkey maken ze 'geen onderscheid tussen standaard en luxe, onze enige formule is luxe en dat is onze standaard'. Dat zegt genoeg, niet? Met de grootste mobiele oven brengen ze échte pizza's op jullie communiefeest!


Pizza Monkey: check er alles over!


8. Pizza Foodtruck

In deze omgebouwde Italiaanse Ape en Fiat 237 bakt het team van Pizza Foodtruck met dagverse producten overheerlijke pizza's. Succes gegarandeerd!


Alles over Pizza Foodtruck


9. PizzaNation

Verse en ambachtelijke pizza's in een warm en gezellig kader: Nathan en zijn team komen met de lekkerste pizza's tot bij jou!


Ontdek meer over PIzzaNation


Mag het wat anders zijn? Focaccia foodtruck it is!

Pizzafan, maar mag het nog net wat anders zijn? Focaccia it is! We vonden een fantastische focaccia foodtruck op Salino. Njum!

Food truck Focaccia

Even lekker en smaakvol als een pizza, maar toch géén pizza: Food truck Focaccia belooft focaccia's waar nog lang over nagepraat zal worden!


Food truck Focaccia 


Zo, een lijstje vol lekkers! Benieuwd naar andere mogelijkheden voor jullie communiefeest? Neem dan zeker een kijkje bij al onze foodtrucks en cateraars


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Hier houd je best rekening mee als je een foodtruck voor je feest wilt boeken

Tips en Trends

6 prachtige locaties voor jouw communiefeest

Inspiratie