Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

De 11 beste bloemisten die jouw feest komen opfleuren!

De 11 beste bloemisten die jouw feest komen opfleuren!

Inspiratie

28/08/2019

Ze fleuren elk feest op: bloemen! Een must op jouw event dus. Een flowercrown, flowerwall, corsage, bloemstukken op tafel of een bruidsboeket: geen idee is te wild voor de bloemisten die we hieronder voor jou verzamelden! 

1. Brooklyn Flowers

Het team van Brooklyn Flowers streeft naar prikkelende combinaties en verrassende keuzes. Ze vertalen emoties in sfeervolle creaties, die je hart sneller doen slaan hibiscus.


2. Chou Fleur 

Jouw florale wensen en dromen: David Schietse maakt ze waar! Met jaren van ervaring en bomvol ambitie gaat Chou Fleur aan de slag om de mooiste bloemen te voorzien op jouw feest. 


3. Ateljee Boekee

Het is de passie van Katrien van Aterljee Boekee om met bloemen jouw verhaal te vertellen op je feest. Kleuren, verschillende texturen, verse en gedroogde bloemen en geuren: laat bloemen een verlengstuk zijn van wat je wil overbrengen! 


Ook interessant voor jou: Waarom bloemen elk feest afmaken!

4. MiFleur

Bij MiFleur is het 'all about you'! Dit eigentijdse online bloemenatelier legt de nadruk op seizoensgebonden en duurzame bloemen. Zet jij ook graag de bloemetjes buiten? 


5. Propstudio

'Bloemen hebben het vermogen hun hart naar de zon te richten. Propstudio richt het op jou!', klinkt het bij Propstudio. Ze verhuren bloemenwanden met XL bloemen voor jouw feest op te fleuren en verkopen crêpe en papieren bloemen in verschillende kleuren. Eigen ideeën zijn ook welkom bij deze hippe flowertstudio! 


6. LOTS Flower Art

Je feest opfleuren, daar is LOTS Flower Art in gespecialiseerd! Voor ieder budget en elke wens op je feest ben je bij deze bloemist aan het goede adres. 


7. SoFleur

Wil je net dat tikkeltje meer uitstralen op je event? Dan heeft SoFleur wat leuks voor jou in petto! Ze komen met de Pink Blush flowerwall tot bij jou. Je gasten zullen versteld staan! white_flower


8. Viva Blooming

Met al meer dan 30 jaar ervaring op de teller zorgt Viva Blooming gegarandeerd voor prachtige bloemstukken op jouw feest! Al hun bloemstukken zijn duurzaam, kwalitatief en handgebonden, met passie voor jou gemaakt!


8. Bloemen Van Praet

Voor elke gelegenheid kan je bij deze bloemist terecht! Al drie generaties lang werken Bloemen Van Praet zoveel mogelijk met bloemen uit hun eigen kwekerij. Duurzaam én lokaal, dus!


9. Degroote Bloemen

Degroote Bloemen bindt jullie verhaal met creatieve seizoensbloemen en decoratie. Van bruidsboeket tot volledig concept op maat: hier kan het allemaal!


10. Bloemen Art-Mosphère

Deze bloemisten zorgen voor een fleurige extra op jouw feest! Van originele corsages tot de volledige aankleding van je feestzaal, bij Bloemen Art-Mosphère ben je aan het goede adres! 


11. Hilde Houtmeyers

Volgens jouw persoonlijke smaak maakt bloemiste Hilde Houtmeyers de perfecte bloemstukken voor op jouw feest. Met zorg en passie uitgewerkt, zodat jij nergens stress over hoeft te hebben!

Vind het volledige overzicht van alle bloemisten op Salino hier. Nog op zoek naar andere elementen voor je feest?

Start hier met plannen! Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie