4 dingen die je niet mag vergeten bij het plannen van je trouwdag

Tips en Trends

Volop je trouwdag aan het organiseren? Hou dan rekening met deze 4 struikelblokken. Dit mag je niet vergeten bij het plannen van je trouwdag!

1. … En wat erna?

Vast heel herkenbaar: je gaat 100% op in het plannen van je trouwdag, waardoor je soms even vergeet over ‘wat na de trouwdag’. En dan specifiek over de spullen die je misschien allemaal hebt aangekocht voor jullie feest: decoratie, servies, misschien zelfs meubels, … Denk goed na over wat je ‘erna’ met deze dingen nog kan doen. Weggooien, bijhouden maar nooit meer gebruiken of zal je er wel nog iets mee aankunnen na het feest? Als je hierover twijfelt, raden we je aan om het materiaal voor jullie trouwdag te huren. Heel wat verhuurbedrijven verhuren origineel en hip feestmateriaal, dat ze komen brengen en de volgende dag gewoon weer halen. Kan het gemakkelijker, budgetvriendelijker en ecologischer? Wij denken van niet!

2. Doe je eigen ding

Sta je niet goed met wit? Trouw dan in een kleur! Is de ‘greenery’-trend toch niet helemaal je ding? Kies dan voor een thema dat je wel echt leuk vindt. Wil je een volledig vegetarisch menu? Perfect! Doe gewoon echt je eigen ding, want alleen dan zal je dag helemaal zijn zoals jij het graag hebt. 

Meer hulp nodig? Download dat gratis onze checklist voor het plannen van je bruiloft!

3. Goed eten maakt gelukkig

Een tot in de puntjes uitgedachte gastenlijst, mooie locatie en leuke decoratie: allemaal dingen waar je misschien erg veel tijd in steekt, waardoor veel verloofde koppels ‘het eten’ uit het oog verliezen. En dat is onterecht: want goed eten maakt iedereen blij. We raden je daarom aan om goed na te denken over de menu. Spreek alles goed af met je cateraar of foodtrucker, doe op voorhand een tasting én blijf trouw aan jezelf!

4. Eh, hoe geraak ik daar?

Dit is er eentje die veel feestvierders uit het oog verliezen: het transport op jullie trouwdag. Denk goed na over elke plek waar jullie naar toe gaan en hoe jullie en jullie gasten er geraken. Het klinkt misschien niet zo hip, maar je zal ons erg dankbaar zijn dat je dit artikel nu leest! … en er voor gaat zorgen dat jij niet hoeft te liften of plots de bus moet nemen op je trouwdag.


Zo, een kort intermezzo tijdens al het plannen om je weer even naar de kern van de zaak te brengen: een heerlijk feest met al je favoriete mensen om je heen. Geniet ervan!

Plan je bruiloft met de Salino


Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je huwelijk te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

REAL WEDDING Het Urban Jungle trouwfeest van Lieselot en Nick

Deze 5 fish foodtrucks moet je leren kennen!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram