Romantisch Greenery: een originele styled shoot

Styled shoots

Voor deze shoot trok een team van getalenteerde huwelijksleveranciers naar het Orshof, een prachtige locatie die dankzij de vele serres het perfecte decor was voor hun Greenery thema. 

Greenery: het spreekt voor zich dat groen het kleurthema was. 'Ik hou zelf enorm veel van groen. Omdat het veel eenvoud en rust uitstraalt, met een knipoog naar de natuur', zegt Greet van Wauw Events, die deze shoot stylede. 

Ze koos voor witte en koperen accenten bij de bloemen en decoratie, die zorgden voor een romantisch tintje. Het thema werd doorgetrokken naar de taart en stationairy. 

En nog een leuk extra detail: de uitnodigingen kan je gewoon planten. Je krijgt er dan een paar weken later prachtige bloemetjes voor in de plaats. Superidee, toch!

De wondermooie foto's werden getrokken door onze partner Lynn Van Baelen

Meer weddinginspo vind je in deze editorial van een echt kasteelhuwelijk!  

Fotografie: Lynn Van Baelen
Planning en styling: Wauw events
MUHA: The Storybox
Locatie: Orshof
Taart: Cups & Cakes mol
Stationairy: De Bonte Raaf
Bloemen: Het Sfeerhuys Meeuwen

 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram