Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

5x feesten in een schuur

5x feesten in een schuur

Inspiratie

10/07/2019

Feesten in een schuur: lijkt dat je altijd wel al wat? Rustiek, authentiek en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om hét feest, dé vergadering of teambuilding van het jaar te bouwen - deze 5 prachtige locaties hebben het allemaal. Ontdek ze hieronder!

1. Madame Cocotte

Deze prachtige locatie in Moorslede staat bekend om zijn no-nonsense mentaliteit en lokaal eten & drinken - met vlees van hun eigen gekweekte varkens en kippen. Voor elke gelegenheid kan je bij Madame Cocotte terecht .revolving_heartsJij brengt vrienden, familie en klanten samen, zij doen de rest!

2. Tiendschuur Herkenrode

Deze veelzijdige locatie, met eeuwenoude vertrekken, binnenkoer en inspiratietuinen, biedt een oneindig scala aan binnen- en buitenmogelijkheden! De omgeving van Tiendschuur Herkenrode biedt een prachtig decor - vier seizoenen lang, met elk een uniek en panoramisch kleurenpalet. heart_eyes Je komt hier terecht in een oase aan rust, die heel gemakkelijk bereikbaar is met de wagen. 

3. Douviehuis

Het Douviehuis, een prachtig vakantie- en seminariehuis, is gelegen in het centrum van het alom bekende kunstdorp Watou. De oude schuur kreeg een moderne uitstraling, met respect voor de authentieke elementen. churchHier kan je terecht voor vergaderingen, seminaries, productpresentaties of teambuildings in een relaxe sfeer!

4. Feestschuur De Architect

Deze populaire locatie past zich helemaal aan aan jouw event. Een casino, Highland Games, een magisch trouwfeest, een coole communie met springkasteel of goochelaar, een ongedwongen trouwfuif... Bij Feestschuur De Architect in het Pajottenland zorgen ze ervoor! cocktail

5. Della Faille Goed

De hoeve “della Faille Goed” was eeuwenlang in het bezit van de heren van Nevele, de familie dellaFaille. En nu is deze hoeve dé locatie voor jouw feest! De 19de eeuwse authentieke schuur werd gerestaureerd met behoud van de karakteristieke erfgoed-waarden, en is gelegen in een oase van landelijke rust en natuur. deciduous_tree Della Faille Goed is ideaal voor recepties, familiefeesten, vergaderingen en kleinschalige trouwfeesten.


Zin in meer? Ontdek dan al onze locaties in Vlaanderen op Salino!

Bekijk ze hierDeel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Feestschuur De Architect
Tiendschuur Abdijsite Herkenrode
Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie