Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

50 tips om je huwelijk budgetvriendelijk te organiseren

50 tips om je huwelijk budgetvriendelijk te organiseren

Tips en Trends

22/12/2020

Ben jij net ten huwelijk gevraagd? Of ben jij net gestart met de organisatie van je trouwfeest? Dan kan je in dit blogartikel heel interessante tips en inspiratie vinden over het organiseren van een budgetvriendelijk huwelijk. We laten het woord volledig aan weddingplanner Jolien van Seasons Of Love die deze prachtige mini guide ontwierp. 


"Als bride to be én weddingplanner weet ik dat trouwen geld kost. Veel geld. Of je nu een stevig feestje geeft met een frietkraam, intiem trouwt met je dichte familie en vrienden of een volledig huwelijksweekend organiseert, je gaat altijd wel even in je buidel moeten tasten. Hoe diep precies, dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. En ook waaraan dat geld gespendeerd wordt, is voor elk huwelijk anders. Sommige koppels zullen stevig investeren in een fotograaf, zodat ze nog eeuwig met veel liefde kunnen terugkijken op mooie kliekjes die helemaal in lijn liggen met hun stijl. Voor anderen is het dan weer belangrijk om bangelijk lekker te eten. En hoewel iedereen persoonlijke prioriteiten stelt, er is toch iets dat alle hubby"s en wifey's to be verbindt: het is óók fijn om op bepaalde onderdelen wél te kunnen besparen."

In de mini guide die je hieronder kan raadplegen en downloaden geeft Jolien je 50 tips om je kosten te downsizen. Aan jou om die tips er uit te pikken die in jullie visie passen.

Geniet van de voorbereiding, van jullie huwelijksdag en van jullie prachtige leven samen !


50 tips om je huwelijk budgetproof te plannen:


Download de mini guide hier We kunnen het niet laten om hier al een klein tipje van de sluier op te lichten. Dat smaakt naar meer, nietwaar ... ?
Wil jij je bij de planning en organisatie van je huwelijk ook graag laten bijstaan door een echte weddingplanner ?


Contacteer Seasons of Love hier


Of bekijk hier ook onze andere weddingplanners


Onze weddingplannersDeel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Seasons of love
Ook interessant

Elopement weddings ook bij ons aan een opmars bezig

Inspiratie

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie