Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

6 inspirerende trouwlocaties voor jouw winter wedding

6 inspirerende trouwlocaties voor jouw winter wedding

Inspiratie

04/05/2020

Foto: Kasteel den Brandt

Zal jouw huwelijksfeest in de winter plaatsvinden? Dat is een geweldig idee, want een winters huwelijk heeft enorm veel charme. Zijn jij en je partner momenteel op zoek naar de meest geschikte locatie? Een locatie die perfect bij jullie past? In dit artikel tonen wij je alvast 6 inspirerende locaties voor jouw winter wedding!

1. Kasteel Te Lake

Het is geen geheim dat kastelen zeer populaire trouwlocaties zijn bij koppels. Zeker in de winter geeft een kasteel iets sprookjesachtig aan een huwelijksfeest. Kasteel Te Lake in Zulte is een voorbeeld van een zeer begeerde locatie bij trouwkoppels. Het unieke kasteel beschikt over een park van drie hectare en verschillende vijvers. Daarom is het ook gelegen in een oase van rust. De zaal Orangerie biedt een mooi uitzicht op dit kasteelpark. Daarnaast zijn er ook de verschillende salons in authentieke rococostijl. Kasteel Te Lake is recent gerenoveerd waardoor het aangepast is aan alle hedendaags comfort. Voor de catering van je feest werkt Kasteel Te Lake samen met Traiteur Leconte - Fleur de Sel. Rekening houdend met jouw wensen, maken zij voor jou een heerlijk winters menu klaar.


2. Kasteel van Brasschaat

Omdat kastelen zo populair zijn voor huwelijksfeesten, stellen wij graag ook deze parel voor. Het Kasteel van Brasschaat is een grandeur in een rustige, groene omgeving. Deze prachtige, historische locatie biedt uitzicht op een park van 160 hectare waar jullie een prachtige winterse fotoshoot kunnen houden. Denk aan een kleurrijke oranje herfst shoot of een prachtig wit sneeuwtapijt. Het kasteel onderging in 2018 een opfrisbeurt, waardoor het nu helemaal ingericht is volgens hedendaagse verwachtingen. Deze locatie heeft daarnaast ook een breed netwerk aan partners zoals fotografen en wedding planners, waar je altijd beroep kan op doen. Je kan hier terecht voor zowel grote als intieme feesten van 10 tot 1000 personen. Het Kasteel van Brasschaat heeft al gezorgd voor veel sprookjeshuwelijken.


3. Domein De Barrier

Domein De Barrier is een prachtig domein in Houthalen, waar jouw gasten warm onthaald zullen worden. De Barrier heeft meerdere luxueuze feestruimtes, met elk hun eigen sfeer. Dankzij de verschillende ruimtes kunnen er feesten georganiseerd worden van 15 tot 400 personen. Naast het domein bevindt er zich een landschapstuin met prachtige vijver en uitgestrekt terras, die zich ook perfect lenen voor een winterse fotoshoot of een winterse buiten receptie. Deze zeer begeerde huwelijkslocatie beschikt over een eigen banqueting service die zorgt voor verrassende culinaire creaties. De keuken is geraffineerd, maar tegelijk ook hedendaags. Loopt jullie feest ten einde en willen jullie nog niet naar huis. Geen probleem! Jij en je partner (en eventueel ook gasten) kunnen overnachten in één van de 10 luxueuze hotelkamers. Domein De Barrier zorgt voor feesten op het hoogste niveau!