Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

6 prachtige locaties voor jouw communiefeest

6 prachtige locaties voor jouw communiefeest

Inspiratie

17/02/2021

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor het communiefeest van jouw zoon of dochter? Misschien heb je jouw feesten in het verleden altijd thuis georganiseerd en wil je het dit keer eens anders aanpakken. Of misschien ben je gewoon op zoek naar een originele locatie, waar jouw gasten versteld van zullen staan. Hieronder tonen wij je alvast 6 verschillende locaties, die zeer populair zijn bij gezinnen om communiefeesten te houden.


1. Kasteel fruithof

Als je in de omgeving van Antwerpen op zoek bent naar een unieke en originele locatie voor je communiefeest, dan zit je bij Kasteel Fruithof alvast goed. Wie wil er nu niet zijn of haar communiefeest vieren in een authentiek kasteel? Het kasteel is bovendien volledig omgeven door een domein van 2,5 hectare. De groene en natuurlijke omgeving maakt Kasteel Fruithof de perfecte plek voor een communiefeest. Terwijl de volwassenen genieten van een lekker hapje en drankje, kunnen de jongsten zich naar hartelust uitleven in de kasteeltuin met op de koop toe een leuke speeltuin.


2. Kasteel Wolvenbos

Laat je zoon zich een stoere ridder wanen en jouw dochter een echte prinses in Kasteel Wolvenbos. Dit impressionante kasteel in Kapellen zorgt ervoor dat de communie van jouw kind een echt sprookjesfeest wordt. Kasteel Wolvenbos, is geschikt voor zowel kleine groepen van 10 personen, als grote groepen tot 400 personen. Dit exclusieve domein uit de jaren 1900 bestaat uit 40 hectare grond. Enorm veel plaats voor buitenactiviteiten, waarbij de kinderen zich volledig kunnen uitleven. Het springkasteel staat alvast op hen te wachten. Naast het kasteel bevindt zich The Secret Garden, een sprookjesachtige rozentuin met boswachtershuisje. Zijn je gasten al naar huis, maar kan je niet genoeg krijgen van deze wondermooie locatie? Laat het feest niet stoppen en blijf overnachten in een van de 3 sublieme suites!