Deze vegetarische foodtrucks zijn onmisbaar op jouw feest

Tips en Trends
Ze zijn Vlaams, ze zijn Vegetarisch, ze zijn VERRUKKELIJK! Een gezelschap zonder vegetariërs is niet meer van deze tijd. Wees voorbereid en bied jouw gasten een gevarieerd aanbod waarbij elke aanwezige kan genieten van culinaire hoogstandjes.
Deze 5 foodtrucks zorgen voor veel smiles & satisfaction bij de niet-vleesetende gasten op jouw feest!

1. De Ecotariër eco & healthy foodtruck

Bij deze sinaasappelkleurige foodtruck kan je genieten van gezond en ecologisch lekkers. Zout of zoet, losse gerechten of een totaalconcept; Het kan ook eco-friendly, healthy en zonder vlees!
Gerechten vol powerfoods en steeds de mogelijkheid gluten- en lactosevrij te zijn. Ontdek meer over De Ecotariër

2. Qourgette

Vegetariërs hoeven ze niet meer te overtuigen, daarom hebben ze er hun doel van gemaakt om zoveel mogelijk mensen aan te spreken met hun menu. "Als we een niet vegetariër kunnen overtuigen van ons product is onze missie geslaagd" luidt het bij de bezielers van Qourgette. Laagdrempelige klassiekers is wat je krijgt voorgeschoteld. Heerlijke burgers, pita en kruidige patatjes. Daar wordt toch iedereen blij van?Ontdek meer over Qourgette

3. Viva Vega

Loving Hut Express biedt uitsluitend biologische en plantaardige gerechten aan. Veganistisch dus! Volwaardig voedsel dat voedt, niet enkel vult. Daarnaast ook onze leefomgeving het minst belast, met respect voor de dieren en onze medemens. Viva Vega!


Ontdek meer over Viva Vega

4. Ella's & M

Vanuit een liefde voor eten en hun gezin, kende dit bedrijf zijn geboorte. Na tien jaar ervaring in de cateringsector waagden ze de sprong in het diepe. Als een rasechte foodie laten ze je kennismaken met verse ingrediënten vanuit keukens uit de hele wereld. Aangepaste drank of cocktail? Kan allemaal!


Ontdek meer over Ella's & M

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram