Deze vegetarische foodtrucks zijn onmisbaar op jouw feest

Deze vegetarische foodtrucks zijn onmisbaar op jouw feest

Tips en Trends

05/06/2019

Ze zijn Vlaams, ze zijn Vegetarisch, ze zijn VERRUKKELIJK! Een gezelschap zonder vegetariërs is niet meer van deze tijd. Wees voorbereid en bied jouw gasten een gevarieerd aanbod waarbij elke aanwezige kan genieten van culinaire hoogstandjes.
Deze 5 foodtrucks zorgen voor veel smiles & satisfaction bij de niet-vleesetende gasten op jouw feest!

1. De Ecotariër eco & healthy foodtruck

Bij deze sinaasappelkleurige foodtruck kan je genieten van gezond en ecologisch lekkers. Zout of zoet, losse gerechten of een totaalconcept; Het kan ook eco-friendly, healthy en zonder vlees!
Gerechten vol powerfoods en steeds de mogelijkheid gluten- en lactosevrij te zijn. 



Ontdek meer over De Ecotariër

2. Qourgette

Vegetariërs hoeven ze niet meer te overtuigen, daarom hebben ze er hun doel van gemaakt om zoveel mogelijk mensen aan te spreken met hun menu. "Als we een niet vegetariër kunnen overtuigen van ons product is onze missie geslaagd" luidt het bij de bezielers van Qourgette. Laagdrempelige klassiekers is wat je krijgt voorgeschoteld. Heerlijke burgers, pita en kruidige patatjes. Daar wordt toch iedereen blij van?



Ontdek meer over Qourgette

3. Viva Vega

Loving Hut Express biedt uitsluitend biologische en plantaardige gerechten aan. Veganistisch dus! Volwaardig voedsel dat voedt, niet enkel vult. Daarnaast ook onze leefomgeving het minst belast, met respect voor de dieren en onze medemens. Viva Vega!


Ontdek meer over Viva Vega

4. Ella's & M

Vanuit een liefde voor eten en hun gezin, kende dit bedrijf zijn geboorte. Na tien jaar ervaring in de cateringsector waagden ze de sprong in het diepe. Als een rasechte foodie laten ze je kennismaken met verse ingrediënten vanuit keukens uit de hele wereld. Aangepaste drank of cocktail? Kan allemaal!


Ontdek meer over Ella's & M


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp



Ook interessant