Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Hoe organiseer je een unieke babyborrel?

Hoe organiseer je een unieke babyborrel?

Inspiratie

10/04/2017

Verwachten jullie binnenkort een kindje? Dan kunnen jullie vast niet wachten om jullie kleine wonder aan de wereld voor te stellen. Een babyborrel is de ideale gelegenheid om familie en vrienden te laten kennismaken met jullie kleine spuit. Met onze tips organiseer je een babyborrel die niemand snel zal vergeten.

 

Het juiste moment

Plan de babyborrel niet té snel na de geboorte. Wacht gerust een maand of twee met het organiseren van het feest. Zo hebben jullie als gezin voldoende tijd om te wennen aan de nieuwe situatie en heb je voldoende tijd om de babyborrel tot in de puntjes te plannen.

 

De perfecte locatie

Organiseer je de babyborrel voor een kleine groep? Dan kan je opteren om het feest thuis te houden. Maak wat plaats in de woonkamer, of bij mooi weer kan je een tent in de tuin neerzetten.

Heb je thuis niet voldoende ruimte? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een feestzaal te huren.

LEES OOK: Van Babyshower tot Sip ’n See. Welke baby-feestjes zijn populair?

 

Leuke alternatieven voor doopsuiker

Steeds vaker zie je dat er gezocht wordt naar alternatieven voor de klassieke suikerbonen. Wij zochten voor jullie een paar leuke mogelijkheden.

  • Snoepzakjes
  • Lolly’s
  • Zeepjes
  • Koekjes
  • Bellenblazers
  • Nagellakjes

 

Bron: Pinterest

Voor meer inspiratie, neem een kijkje op onze Pinterest pagina.

 

Kies een uniek thema

Met een origineel thema maak je deze dag nog unieker. Eens je een leuk thema gevonden hebt, kan je dit gebruiken voor de decoratie, hapjes en zelfs de uitnodigingen. Omdat de keuzes echt eindeloos zijn, hebben we voor jullie enkele prachtige voorbeelden samengebracht. Laat je inspireren.

 

Bron: Pinterest

Bron: Pinterest

LEES OOK: Originele decoratie ideeën voor jouw babyborrel.

Boodschap voor de baby

Je kan ervoor kiezen een leuke message wall op je babyborrel te installeren. Zo kunnen  familie en vrienden een leuke boodschap achterlaten voor je baby. Dit is een prachtige herrinnering waar je later samen met je kind op kan terugkijken.

 

Bron: Pinterest

Organiseer jij binnenkort een babyborrel ? Neem dan zeker ook een kijkje op Salino.be waar de organisatie van elk feest start.

Je vindt er de mooiste feestlocaties, lekkerste cateraars en foodtrucks, origineelste eventplanners en mooiste verhuurders van feestmateriaal

 

 

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie