Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Magisch, inspirerend en uniek - Good2CU

Magisch, inspirerend en uniek - Good2CU

21/06/2017

Achter de rode bakstenen façade van een industrieel pand in het centrum van Mechelen schuilt een ‘magical meeting loft’. Marc Vermeulen, senior trainer en vergadertijger van het uitstervende soort, had genoeg van doffe vergaderruimtes die alles doen behalve inspireren en creëerde Good2cu voor zichzelf, maar vooral voor jou.

 

 

Magisch?

Ja, Magisch. Want in deze vergaderloft word je meegenomen op een luxueuze safari door fantasie en design. Buitenissige details en hoogstaande technologie wisselen elkaar af om de creativiteit en innovativiteit van jou en je team aan te wakkeren. Al vanaf de eerste minuut is het duidelijk, dit is een plek waar echt alles kan.

Je betreedt de vergaderloft via een brandkastdeur die al je briljante ideeën en geheime strategieën goed bewaard. Hier ben je trouwens niet zomaar een bezoeker, want Marc en zijn team gaan steeds voor een ver doorgedreven personalisatie. Iedereen wordt begroet met een persoonlijke boodschap die in het zand geschreven staat en een beetje verder zwemmen geprojecteerde vissen rond je voeten, daarna komt de tafel uit het plafond en je kan rustig al zittend of liggend brainstormen in de loungezetels.

En alsof dat nog niet genoeg is kan je rustig de hoogtepunten bespreken op het terras of iets drinken aan de met pasta gevulde toog. Bij Good2cU wordt alles op alles gezet zodat jij de meest productieve versie van jezelf kan zijn.

 

 

Vergaande service

Deze ruimte is eigenlijk ontstaan uit een bepaalde frustratie, waarvan iets unieks en creatief gemaakt werd. “Als spreker en trainer heb ik vele uren gesleten in onpersoonlijke vergaderzalen waarin je jezelf een nummer voelt” aldus Marc, die het belangrijk vindt dat mensen zich hier welkom en thuis voelen. Daarom is er hier ook altijd een soort van butler aanwezig. Er werd bewust gezocht naar personeel dat weet hoe ze mensen moeten verwennen en die ervoor zorgen dat alles vlot verloopt. De woorden ‘probleem’, ‘dat gaat niet’ of ‘dat weet ik niet’ zal je hier nooit horen.

Bij Good2Cu wordt er steeds naar een oplossing gezocht en daar gaan ze echt ver in. “Mensen komen hier om te vergaderen en niet om nog bijkomende zorgen te hebben. Het personeel is dus getraind op een aangename en zorgende houding. Als je auto werd weggesleept gaan wij deze voor jou zoeken, heb je plots zin in taart dan gaan wij deze voor je halen, vergat je te melden dat iemand glutenintolerant is dan voorzien wij alsnog een aangepaste maaltijd. Niets is onmogelijk” illustreert de eigenaar. “Ook de aansluitingen met de beamer en dergelijke moeten allemaal vlekkeloos verlopen, mensen zijn meestal al zenuwachtig genoeg vlak voor een presentatie. Hier nemen wij jouw zorgen over.”

 

 

Inspirerend design

Het interieur is hier op zijn minst gezegd niet doorsnee. Verwacht je aan eigenzinnige stukken en opvallende details. 8 jaar na de oprichting oogt het pand nog steeds modern en hedendaags. Aan de indeling en inrichting ging best wel wat onderzoek vooraf.

Om te weten te komen hoe de ideale vergaderruimte eruit ziet hield Marc een brainstormsessie met verschillende mensen uit het bedrijfsleven. Hij vroeg hen wat ze graag zouden zien in een vergaderzaal. Met die lijst aan ideeën stapte hij naar een binnenhuisarchitect. “De eerste vond dat een hele klus omdat zoiets nog nooit eerder gedaan werd. Hij vond dat we te veel wilden.” Uiteindelijk vonden ze iemand die hun originele plannen kon omzetten in een concreet plan. “We veranderen uiteraard steeds kleine dingen, maar over het algemeen blijft de toon hetzelfde. Ik vond het noodzakelijk dat alles bij elkaar past, want dat brengt rust. Ook hierin gaan we ver, “zelfs ons toiletpapier is aangepast aan de omgeving” geeft Marc te kennen.

 

 

Niet zomaar vergaderen

Je kan hier niet alleen terecht voor vergaderingen of brainstormsessies, maar ook voor team-buildings. Good2Cu werkt samen met een uitstekende cateraar, maar je kan ook een leuke kooksessie doen met je teamleden. “We dagen de deelnemers dan uit een eigen twist te geven aan een gerecht van Jeroen Meus en dat levert vaak heel grappige situaties en verrassende resultaten op” vertelt Marc. Van alle groepen die hier komen wordt een groepsfoto gemaakt. Als ze dan de benen nog even willen strekken vragen we hen dezelfde foto te maken, maar dan wel op de Sint- Romboutstoren. “Zo van die ludieke acties vinden de mensen altijd wel fijn. En daar doen we het ook voor. Ik wil dat de mensen hier buitenstappen en kunnen terugdenken aan een productieve, maar vooral fijne vergadering. Daarom besteden we ook zoveel aandacht aan details. Want dat is ook wat mensen meestal onthouden.”

Wil jij ook ontdekken wat er allemaal mogelijk is in een creatieve omgeving die al je zintuigen prikkelt? Zoals de naam al doet vermoeden zijn ze hier blij je te zien.

 

Kom meer te weten over Good2CU

Vind hier de perfecte vergaderzaal 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie

Wie nodig je uit op jouw trouwfeest?

Inspiratie