Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Waarom samenwerken met een eventplanner een goed idee is!

Waarom samenwerken met een eventplanner een goed idee is!

Inspiratie

12/05/2021

Geef je binnenkort een groot feest, of staat er een belangrijk event op de planning? Weet je niet waar je moet beginnen met de organisatie en overweeg je om een eventplanner te contacteren?

Wij zetten voor jullie de belangrijkste voordelen van een eventplanner op een rij. Zo krijg je een beter beeld van wat je mag verwachten.

 

Ervaring

Eventplanners hebben veel ervaring op het vlak van organiseren en zijn op de hoogte van al de laatste trends. Ze beschikken over handige checklists zodat ze zeker niets over het hoofd zien. Zo ben jij er zeker van dat jouw event tot in de puntjes geregeld is en nog eens helemaal ‘on trend’ is ook. Ze hebben vaak ook super creatieve ideeën waar je zelf nooit opgekomen was. Maar ze luisteren vooral naar wat jij wil en proberen jouw droomevent tot werkelijkheid te maken.

 

Netwerk

De meeste eventplanners werken samen met een aantal vaste leveranciers. Zo kunnen ze altijd rekenen op de beste kwaliteit en kunnen zij vaak ook rekenen op een betere prijs. Daarnaast is jouw eventplanner jouw enige aansprekingspunt. Bij vragen kan je gewoon bij hem of haar terecht en hoef je zelf niet constant rond te bellen.  

 

Tijdsbesparing

Een feest plannen neemt veel meer tijd in beslag dan je misschien zou denken. Door de organisatie van je feest uit te besteden, heb je zelf meer tijd voor de leuke dingen. Meer tijd voor jezelf, je gezin, je werk. En meer tijd voor om te genieten van de organisatie, omdat je weet dat je kan rekenen op de hulp van een professional.

Lees ook: 6 tips om ook de kids superpret te bezorgen op jouw huwelijk

 

Duidelijk kostenplaatje

Als je alles zelf moet doen, is het moeilijk om een duidelijk overzicht te hebben van wat jouw evenement gaat kosten. Een eventplanner heeft met al zijn ervaring wel een duidelijk beeld van het kostenplaatje en weet je meteen te zeggen wat er mogelijk is met jouw budget. Zo weet je bij de start perfect wat het feest gaat kosten en kom je niet voor verrassingen te staan.

 

 

Creativiteit

Daarnaast staan eventplanners ervoor bekent een event naar een hoger level te tillen. Net door hun ervaring en creatieve ideeën, organiseren zij een event dat jouw verwachting te boven gaat. Je zal versteld staan van hoe goed het event is georganiseerd. Zo genieten jij en je gasten nog lang na van deze onvergetelijk dag.

 

Klaar om de organisatie van jouw feest uit handen te geven aan een professional? Op Salino zetten we voor jouw de beste eventplanner van Vlaanderen op een rijtje.

 

Ik ben klaar om samen te werken met een eventplanner!


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie