Bedank je medewerkers met een foodtruck

Bedank je medewerkers met een foodtruck

Tips en Trends

20/07/2021


De uitdaging van de afgelopen maanden was immens. Bedrijven moesten improviseren en zichzelf heruitvinden. Ook werknemers toonden zich van hun meest flexibele kant. Dat varieerde van helemaal geen werk over halftijds tot vol aan de bak. Voor sommigen geldt die regeling misschien nog steeds. Maar langzaamaan lijkt er opnieuw een adempauze te komen. Kortom, het perfecte moment om alle flexibele helden in de bloemetjes te zetten. Je medewerkers bedanken? Hier zijn enkele tips!


Je werknemers motiveren met een bruisend teamevent

Online meetings zijn handig. Geen ellelange verplaatsingen en iedereen kan zijn pyjamabroek aanhouden tijdens de videocall. Maar na een lange periode van thuiswerk hunkeren je medewerkers ook opnieuw naar sociaal 1,5 meter-contact. Digitale lunchpauzes of koffiebreaks zijn uiteindelijk toch niet helemaal hetzelfde. Breng daarom je werknemers samen met een leuke teambuilding! Houd iedereen op een veilige afstand met een waterpistolengevecht. Of organiseer een klein bedrijfsevent met een bbq cateraar aan de gril. Liever iets met meer verkoeling? Bestel dan een ijskar of mobiele cocktailbar.


Een foodtruck: minibudget voor maxipret

Dat een teamtripje naar Ibiza momenteel budgettair wat moeilijker ligt, begrijpt iedereen. Je medewerkers zullen een klein gebaar ongetwijfeld even sterk appreciëren. Bovendien druk je met een cadeautje of een after work apero niet alleen dankbaarheid uit, maar geef je ook aan dat het bedrijf gezond is. Verras daarom je werknemers met een foodtruck en maak er een mini-event van. Ideaal om onder de zomerzon te genieten van een hapje en drankje. Je kunt al een foodtruck bestellen vanaf +/- 900€!