REAL WEDDING Bloemen, bijen en kamperen: het nostalgische trouwfeest van Thais en Jan!

REAL WEDDING Bloemen, bijen en kamperen: het nostalgische trouwfeest van Thais en Jan!

Real weddings

21/07/2019

Een nieuwe maand,  dat betekent een nieuwe Real Wedding op onze blog! En wat een sprookje... Dit trouwfeest van Thais en Jan was werkelijk zó mooi. Ze kozen voor het thema 'bloemen en bijen' hibiscusbee, trouwden op een plaats met een persoonlijke geschiedenis en trakteerden hun gasten tapas en paëlla. Lees ons interview met Thais en zwijmel weg bij deze mooie fotoreportage, door fotografen Wild & Willow Photography en Lieke Lens Photography. 

We beginnen bij het begin: hoe ging jullie huwelijksaanzoek?

Thais: 'In een strandhutje op Zanzibar, zat hij plots op z'n knie. Hij had een fotoboek gemaakt van ons leven samen. Na een voedselvergiftiging, gemiste vlucht en verloren valies (met ring), draaide dit toch uit op een heel verrassende en onvergetelijke reis!'Kozen jullie voor een thema voor jullie trouwdag?

Thais: 'Ja! Ons thema was "Bloem en Bij" hibiscusbee (mijn man is hobby imker), de tekening van een gipskruid bloem en bijtje lieten we maken als stempel, dus kwam meermaals terug op het feest, stond op de uitnodiging en staat ook getatoeëerd op onze bovenarmen. De bruidsmeisjes droegen een gipskruid armbandje en de jongens hadden een bijtje opgespeld.'Voor welke locatie hebben jullie gekozen?

Thais: 'Het was een privé locatie, waar mijn man geboren is en ook 15 jaar gewoond heeft. Nu wonen er nieuwe eigenaars, maar wouden ons graag de kans geven om het feest hier te laten doorgaan. Zo lief! Het is een grote vierkantshoeve met een schuur. In de tuin staat een kersenboom van 28 jaar oud, geplant op het doopfeest van mijn man. Onder deze boom hielden we de ceremonie. De cirkel was rond.'

Hebben jullie alles zelf gedaan of hebben jullie hulp ingeschakeld?

Thais: 'We deden alles zelf, dat maakte het voor ons ook veel persoonlijker. Dromenvangers knutselen voor de Ceremonieboom, bloemblaadjes drogen als confetti, dessertjes door mijn vriendinnen laten maken, uitnodiging zelf gezeefdrukt,... Zo leuk om naar die dag toe te leven!'

Heb je nog een tip of advies voor bruidjes/bruidegommen-to-be?

Thais: 'Geniet! En ga zo lang mogelijk op reis erna!'


Wauw, zo'n mooi feest. Konden we daar maar BIJ zijn! bee wink

Ook bezig met het plannen van je trouwdag en begeleiding nodig?

Start met plannen van jouw huwelijksdag!

Met dank aan

Fotografen: Wild And Willow Photography & Lieke Lens Photography 

Cateraar: Paëllafeesten.be en Tapasfeesten.be 

Ceremoniemeester: Inge De Bruyn 

Bar: VW Retro Café en Suplas Events

Tent: Jean VerhuurDeel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Wild & Willow Photography
Ook interessant

Een bijzondere trouwtrend: “The First Look”

Tips en Trends

Elopement weddings ook bij ons aan een opmars bezig

Inspiratie