Café Crème: de beste ijsjes van België

Café Crème: de beste ijsjes van België

Inspiratie

02/08/2018

Organiseer je een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst? Verras jouw gasten met een overheerlijk ijsje, geserveerd vanuit één van de fleurige foodtrucks van Café Crème. Het valt op, prikkelt de smaakpapillen en maakt iedereen op slag vrolijk. Een service zonder logistieke zorgen, want Café Crème’s enthousiaste team zorgt voor de perfecte bediening.

 

Trakteer je gasten op de allerbeste ijsjes

Het is geen toeval dat wij Café Crème’s ijs bestempelen als het beste ijs van België. Dat is onder andere te danken aan de samenwerking met Crèmerie François, die al drie keer is uitgeroepen tot het beste ijssalon van België.

Elk ijsje wordt bereid naar het originele recept van meneer François, de grondlegger van al dit heerlijks. Met eigen gepasteuriseerde melk, verse ingrediënten en zonder kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen. Geen chemisch smurfenijs dus, uitsluitend ambachtelijke bolletjes ijs. Tel daar een uitstekende service en vier hippe foodtrucks bij en je weet wat Café Crème jouw evenement te bieden heeft!

Vier unieke concepten

Café Crème heeft maar liefst vier verschillende foodtrucks: de Paggio, Retro Trailer, Peugeot en Renault Estafette. Stuk voor stuk hippe en unieke foodtrucks, elk met hun eigen charmes en mogelijkheden. Dat maakt dit concept geschikt voor kleinschalige én grootschalige evenementen, zowel particulier als zakelijk. Dus de foodtrucks zie je op allerlei locaties terug: van babyborrels tot huwelijken en van personeelsfeesten tot vergaderingen.

Binnenkort krijgt Café Crème 2 ijskarren, die je kan opbellen om jouw BBQ of verjaardagsfeest compleet te maken.

Origineel recept in nieuw jasje

Hoewel het ijsrecept stamt uit 1928, speelt Café Crème met haar ijsjes in op de behoeften anno 2018. Een tijdperk waarin het heel belangrijk is om flexibel te zijn. Café Crème is een creatief ijsconcept dat toelaat je eigen toets te drukken op de ijsjes die je serveert. Daarom kun je bij Café Crème specifieke smaken aanvragen, evenals diverse toppings zoals discobolletjes. Ook is het mogelijk om de ijsjes te serveren in gepersonaliseerde potjes, bijvoorbeeld versierd met jouw bedrijfslogo, huisstijl of een persoonlijke tekst.

Brr... Een ijsje in de winter?

Ik hoor je denken… Leuk concept voor de zomer, maar hoe zit het in de winter? De échte ijsliefhebber zal nooit een ijsje uit de weg gaan. Toch serveer je liever een product dat goed past bij het winterse weer.

Ook dat heeft Café Crème maar al te goed begrepen. Tijdens de wintermaanden wordt de foodtruck omgetoverd tot een stijlvolle wijnbar, met karakteristieke wijnen en bubbelende cava’s.

Liever geen alcohol serveren? Geen probleem, dan verruilen ze de wijn voor dampende koffie die wordt bereid door professionele barista’s.

Kortom: veel liefde, kwaliteit en flexibiliteit

Je bent nu al een stuk wijzer over Café Crème, maar één ding valt met geen pen te beschrijven: de liefde en passie waarmee het ijs wordt bereid én geserveerd.

Die passie ontstond bij eigenares Carolien tijdens vakantiewerk in een ijssalon en mondde uit in de oprichting van Café Crème. Er werken inmiddels al 35 mensen, die allemaal verliefd zijn op het ijs. Dat proef je niet alleen aan het ijsje, maar je merkt het ook in de service.

Het enthousiasme van de medewerkers werkt namelijk erg aanstekelijk!

 

Dus… Wanneer ga jij deze overheerlijke ijsjes serveren op jouw event?


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

5 tips om je allerbeste feest te organiseren

Tips en Trends

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie