Café Crème: de beste ijsjes van België

Inspiratie

Organiseer je een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst? Verras jouw gasten met een overheerlijk ijsje, geserveerd vanuit één van de fleurige foodtrucks van Café Crème. Het valt op, prikkelt de smaakpapillen en maakt iedereen op slag vrolijk. Een service zonder logistieke zorgen, want Café Crème’s enthousiaste team zorgt voor de perfecte bediening.

 

Trakteer je gasten op de allerbeste ijsjes

Het is geen toeval dat wij Café Crème’s ijs bestempelen als het beste ijs van België. Dat is onder andere te danken aan de samenwerking met Crèmerie François, die al drie keer is uitgeroepen tot het beste ijssalon van België.

Elk ijsje wordt bereid naar het originele recept van meneer François, de grondlegger van al dit heerlijks. Met eigen gepasteuriseerde melk, verse ingrediënten en zonder kunstmatige kleurstoffen of smaakstoffen. Geen chemisch smurfenijs dus, uitsluitend ambachtelijke bolletjes ijs. Tel daar een uitstekende service en vier hippe foodtrucks bij en je weet wat Café Crème jouw evenement te bieden heeft!

 

Vier unieke concepten

Café Crème heeft maar liefst vier verschillende foodtrucks: de Paggio, Retro Trailer, Peugeot en Renault Estafette. Stuk voor stuk hippe en unieke foodtrucks, elk met hun eigen charmes en mogelijkheden. Dat maakt dit concept geschikt voor kleinschalige én grootschalige evenementen, zowel particulier als zakelijk. Dus de foodtrucks zie je op allerlei locaties terug: van babyborrels tot huwelijken en van personeelsfeesten tot vergaderingen.

Binnenkort krijgt Café Crème 2 ijskarren, die je kan opbellen om jouw BBQ of verjaardagsfeest compleet te maken.

 

Origineel recept in nieuw jasje

Hoewel het ijsrecept stamt uit 1928, speelt Café Crème met haar ijsjes in op de behoeften anno 2018. Een tijdperk waarin het heel belangrijk is om flexibel te zijn. Café Crème is een creatief ijsconcept dat toelaat je eigen toets te drukken op de ijsjes die je serveert. Daarom kun je bij Café Crème specifieke smaken aanvragen, evenals diverse toppings zoals discobolletjes. Ook is het mogelijk om de ijsjes te serveren in gepersonaliseerde potjes, bijvoorbeeld versierd met jouw bedrijfslogo, huisstijl of een persoonlijke tekst.

 

Brr… Een ijsje in de winter?

Ik hoor je denken… Leuk concept voor de zomer, maar hoe zit het in de winter? De échte ijsliefhebber zal nooit een ijsje uit de weg gaan. Toch serveer je liever een product dat goed past bij het winterse weer.

Ook dat heeft Café Crème maar al te goed begrepen. Tijdens de wintermaanden wordt de foodtruck omgetoverd tot een stijlvolle wijnbar, met karakteristieke wijnen en bubbelende cava’s.

Liever geen alcohol serveren? Geen probleem, dan verruilen ze de wijn voor dampende koffie die wordt bereid door professionele barista’s.

 

Kortom: veel liefde, kwaliteit en flexibiliteit

Je bent nu al een stuk wijzer over Café Crème, maar één ding valt met geen pen te beschrijven: de liefde en passie waarmee het ijs wordt bereid én geserveerd.

Die passie ontstond bij eigenares Carolien tijdens vakantiewerk in een ijssalon en mondde uit in de oprichting van Café Crème. Er werken inmiddels al 35 mensen, die allemaal verliefd zijn op het ijs. Dat proef je niet alleen aan het ijsje, maar je merkt het ook in de service.

Het enthousiasme van de medewerkers werkt namelijk erg aanstekelijk!

 

Dus… Wanneer ga jij deze overheerlijke ijsjes serveren op jouw event?

Check alles over Café Crème!

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram