Ceremoniemeester, gemak of luxe?

Ceremoniemeester, gemak of luxe?

Tips en Trends

02/10/2019

Een huwelijk voorbereiden vraagt veel organisatie, planning en daarbij komen dan ook nog eens de nodige emoties. Wil je op jullie mooiste dag geen zorgen aan je hoofd? Kies dan voor een ceremoniemeester. Nog niet overtuigd? Lees dan verder!

Gemak of luxe?

Een ceremoniemeester op je huwelijk is geen overbodige luxe. Hij of zij zorgt ervoor dat het verloop van jullie huwelijksdag in goede banen wordt geleid. Van de wettelijke trouwplechtigheid tot het feest en alles daartussen.

En concreet?

Je horloge? Die laat je thuis. Je ceremoniemeester of ‘regisseur van je trouwdag’ beheert het dagprogramma en zorgt ervoor dat je overal tijdig aanwezig bent. Maak je trouwens geen zorgen over jullie trouwringen, die worden ondertussen ook goed bewaakt.

Je ceremoniemeester is een aanspreekpunt voor je familie en vrienden. Hebben zij vragen of opmerkingen gedurende jullie huwelijksdag, een ceremoniemeester is altijd in de buurt.

Je zal overstelpt worden door cadeau’s, je ceremoniemeester verlicht hierbij je handen. Hij of zij zal deze zorgvuldig aannemen en bewaken zodat jullie kunnen schitteren bij jullie gasten.

Brandjes blussen

Soms loopt er wel eens iets mis. Vlekken op de rode loper, de fotograaf die zoek is of een leverancier die niet tijdig aanwezig is. In alle discretie en achter de schermen zal je ceremoniemeester het brandje blussen. Wedden dat je ‘t niet eens gemerkt zal hebben?

Geniet en lach

Een ceremoniemeester zorgt ervoor dat je van je grote dag kan genieten! Het is een goede keuze om de stap te zetten en contact te zoeken met een ceremoniemeester. De stress zal wegvallen, jullie kunnen genieten én lachen. Van zonsopgang tot zonsondergang …


Begin alvast met plannen!Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Een bijzondere trouwtrend: “The First Look”

Tips en Trends

Elopement weddings ook bij ons aan een opmars bezig

Inspiratie