Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

COVID-19: Salino start online community voor eventsector

COVID-19: Salino start online community voor eventsector

Tips en Trends

13/04/2020

COVID-19 en feesten. Twee woorden die niet samen in één zin passen. Het coronavirus raakt de eventsector recht in het hart met massa’s annulaties en nog meer onzekerheden. Daarom start Salino vandaag een online Facebook community voor de feestvierders (mensen die een feest gepland hebben) en voor de professionele sector (feestzalen, cateraars, foodtrucks, ...). Heb je vragen of bezorgdheden? Join our community now!


Salino, jouw digitale eventpartner in goede én in slechte tijden

Nadat we met pure verbijstering hebben toegekeken hoe de volledige eventsector letterlijk en figuurlijk in lockdown is gegaan, veren we terug recht met een nieuwe mindset. Wij ruilen onze slapeloze nachten in voor ACTIE want we moeten SAMEN door deze moeilijke periode. Salino is jouw online eventplatform in feestelijke tijden, maar ook op moeilijke momenten willen we onze mooie sector een hart onder de riem steken.


Het Salino-team is stand-by om te informeren en te inspireren

Salino lanceert vandaag twee Facebook community’s: een groep om vragen te beantwoorden rond feesten tijdens COVID-19 én een groep voor onze professionele eventpartners.


INFORMEREN | Community voor feesten tijdens en na de coronacrisis

Help, ik heb een feest gepland in mei. Moet ik dit al cancelen? Mogen we in beperkte kring nog een familiefeest organiseren? Deze en alle andere vragen, mag je stellen in onze Facebook community. Het Salino-team is stand-by om al jullie feestvragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Ons doel is om te informeren en iedereen op de hoogte houden van nieuwe richtlijnen rond COVID-19.

CHECK NU IN OP FACEBOOK >>


INSPIREREN | Community eventsector Vlaanderen tijdens en na de coronacrisis

De eventsector in Vlaanderen kreunt onder de coronacrisis, dat valt niet te ontkennen. Daarom is het belangrijk om NU de handen in elkaar te slaan en de eventsector te verenigen. Salino wil innovatieve en creatieve ideeën verzamelen en tips uitwisselen tussen sectorgenoten. Een coronahulplijn voor de eventsector zeg maar, via een gesloten Facebookgroep. Want, samen staan we sterker dan alleen.

CHECK NU IN OP FACEBOOK >>

We zijn ervan overtuigd dat we met de nodige solidariteit en ondersteuning ons binnenkort terug kunnen focussen op het organiseren van fantastische feesten en events.

Stay safe!

Elleboogje,

Het Salino-team


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Ben jij een echte bierliefhebber? Organiseer je feest dan in één van deze brouwerijen.

Inspiratie

8 voordelen van een professionele fotograaf

Inspiratie