Droom weg en verlies je hart: een destination wedding in Valencia

Real weddings

Zin in de zomer? We blikken vandaag samen met Art of Events terug naar de zomer van 2018, met deze hartverwarmende beelden van een 3 daagse ‘journey of love’ in Valencia. 'Koppels die kiezen voor een Art of Events huwelijk, beseffen dat ze enerzijds een goed georganiseerd huwelijk wensen dat tegelijkertijd helemaal aansluit bij de huidige tendens van van ‘dimensie feesten’ waarin beleving centraal staat,' vertelt Sophie van Art of Events ons.

Sophie vertelt ons meer over het dromerig weekend. 'De eerste avond ging van start in een prachtig buitenverblijf in Cullera, met een uniek uitzicht op de  azuurblauwe zee. Verse paella en ijskoude biertjes werden door iedereen gesmaakt. De perfecte eerste avond van een fantastisch feestweekend!'

Wij dromen weg bij deze foto's.... Sophie vertelt verder: 'De ceremonie vond plaats op een mooie plek, met zicht op het water en de prikkelende zon van het ochtendgloren in Nou Raco. Een zwoel briesje zorgde ervoor dat de pampaspluimen van het prieel, golfden in de wind. De message boards met sierlijke gouden letters wezen de gasten de weg naar de ceremonie.'

Leuk detail: het koppel kwam aan op de ceremonie in typische bootjes! 

Zin in meer zomer-inspiratie? Bekijk dan zeker het trouwfeest van L&K! 


’s Avonds werden de dinertafels stijlvol gedecoreerd met frisse diepgroene guirlandes van palmbladeren, sfeervolle boeketjes met tropische bloemen en gouden accenten. Een feeëriek lichtgordijn van duizenden kleine lampjes en kaarsjes zorgden voor een romantische gloed over het gezelschap. Hét perfecte kader voor een avond, die later los zou barsten in een nacht om nooit meer te vergeten!

'De laatste dag eindigden we in een typische chiringuito (een Spaanse strandbar) met frisse cocktails en overheerlijke Valenciaanse tapa’s. Exotische temperaturen, hagelwitte stranden en de grote kleurrijke flamingo’s toverden een gigantische smile op ieders gezicht. Kortom een unieke herinnering waar we nu met een glimlach aan terug denken', vertelt Sophie van Art of Events ons. Heerlijk!

Ontdek alles over Art of Events

Credits

Wedding styling- en planning: Art of Events

Floral art: Art of Events

Locatie: Nou Raco, Valencia

Design boutique: The ivory club

Design dress: Bo & Luca

Photography: David Wagelmans Photography & Lovestories by Armando Diva

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram