Deze 5 fish foodtrucks moet je leren kennen!

Tips en Trends

Diep in de zee... En binnenkort op jouw feest? Fish foodtrucks zijn hot én happening fish We zetten daarom voor jou 5 fish foodtrucks op een rijtje. Smakelijk, alvast!


1. Food truck Sushi

Als we het over vis hebben, beginnen we natuurlijk het liefst van al met... Sushi! Deze populaire 'njummie' vis-treats worden geserveerd vanuit deze foodtruck. Een regenboog van kleuren en smaken - verschillende formules naar ieders wensen!


2. Vitamin Sea

Deze culinaire foodtruck geeft jouw even nét die andere twist waar je naar op zoek bent. De Noordzeegerechtjes die Vitamin Sea brengt zijn steeds local, fresh en  homemade. 

Van fingerfood tot high level menu's: u vraagt, zij draaien!3. Pure Gouste

Pure Gouste is dé langoustine foodtruck van Vlaanderen. Aan de Belgische kust gingen ze op zoek naar hun roots. Pure smaken, dagverse kwaliteit en eerlijke producten. Gouste is meer dan goesting alleen! 


4. Seasons Change Foodtruck

Chef Alexandre Van Huele van Seasons Change Foodtruck werkt altijd met lokale producten aan verfijnde gerechten, die geserveerd worden vanuit deze trendy foodtruck. Niet alleen goed eten hier: ook lekkere drankjes zoals home made ice-tea en aangepaste wijnen. Ook graag een prachtige tafel met bloemen en mooie keramiek? Dat kan hier allemaal. Alexandre gaat verder dan het eten alleen, hij creëert een beleving.5. NhamFhai

Terug naar het Oosten... NhamFhai brengt je dichterbij de gastronomische en pittige smaken van Thailand. Gezond eten, heerlijke visgerechten, inspirerende sfeer en uitmuntende service: daarvoor staat deze foodtruck garant.


Zin in meer gekregen? Op Salino vind je het grootste aanbod aan foodtrucks in Vlaanderen! 


Bekijk alle foodtrucks op Salino 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram