Dit zijn de beste koffietrucks van België

Inspiratie

Een lekkere koffie - dat hoort thuis bij elk event. Er zijn heel wat koffietrucks in België die jouw 'bakkie' met veel liefde klaarstomen vanuit hun hippe truck! Ontdek hier de beste koffietrucks van België. 

1. Barista Willem

'Ik ben Willem, met mijn Land Rover LaRo trek ik door heel Vlaanderen met een missie: het beste halen uit elke koffieboon. Van hobbyist ben ik uitgegroeid naar een professionele barista. Hiervoor heb ik verschillende opleidingen gevolgd bij koffiebars en branderijen. Ik schenk elk kopje met passie en plezier en deel graag mijn kennis met jou en je gasten,' vertelt Willem van Barista Willem. Een espresso, cappuccino, latte machiato, americano: u vraagt, Willem schenkt!


2. Kaldi mobiel

'Bijzondere momenten gaan vaak gepaard met een heerlijk kopje koffie,' klinkt het bij Kaldi Mobiel. Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn! Ger bereidt de heerlijkste koffies vanaf een Piaggio omgebouwd tot mobiele koffiebar. En dat is al een belevenis op zich! Neem daarbij de geur van verse koffie en je bent verzekerd van een enthousiast publiek. Het assortiment is groot. Cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie zwart, thee en noem maar op. Bijna alles is mogelijk. 


3. KoffieBie

Je herkent het zeker wel: het geluid van de ronkende koffiemolen die instant vers gemalen bonen produceert en vervolgens je neus die begint te krullen wanneer het zwarte goedje door de espressomachine loopt en je bedwelmt met zijn heerlijke verse geur! Het ultieme bakje koffie is klaar én komt vanuit de koffietruck KoffieBie. Enjoy coffee


4. De Buffetwagon

Deze charmante foodtruck ingericht in de luxueuze stijl van de Orient Express trekt werkelijk overal de aandacht. En of je nu zin heeft in een croque uit het vuistje, heerlijke verse soep, een tapa-plankje to share, een kleine zoete zonde bij je koffie of eerder enkele fijnere kleine hapjes aan jouw gasten wil aanbieden? Het kan allemaal bij De Buffetwagon!


5. Wilde Koffie

Wilde koffie is de enige echte koffiebakfiets in Antwerpen! Ze serveren heerlijk versgebrande koffie met de bonen van Normo. Leuk detail: per verkochte koffie doneert Wilde Koffie 10 eurocent aan het goede doel. Met deze koffie (s)maak je het verschil. 

Meer drank- en foodtrucks ontdekken? Check ze allemaal hier

Alle foodtrucks in Vlaanderen en Nederland

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je event te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Maak van je feestzaal een echte droomlocatie

Een wonderlijke winter met een foodtruck

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram