Duik het verleden in tijdens jullie jubileum met deze gratis downloadable!

Inspiratie

Een jubileum – tijd om de liefde te vieren! Geef je een groot feest of vier je in intieme kring: over jullie liefde moet wel een woordje gezegd worden. En hoe beter dan met een paar leuke vragen en de (uiteraard grappige) bijhorende antwoorden? Wij maakten een leuke gratis downloadable die je kan gebruiken om jullie jubileumfeest nog persoonlijker te maken.

Voor je familie en vrienden...

Wie heeft het ergste ochtendhumeur? Wie slaapt aan welke kant in het bed? Wie zegt als eerste sorry? Je kan de 17 vragen aan elkaar stellen, of een familielid vragen om ze aan jullie te stellen. Je publiek kan dan meeluisteren en zich laten inspireren door jullie liefde!

... of gewoon voor jezelf

Ook leuk: gewoon eens met z’n tweetjes het lijstje overlopen bij een gezellig en romantisch diner. Vertier gegarandeerd!

Download 'm hier

Check zeker ook onze andere downloadables! Daar vind je voor elke gelegenheid een leuk spel of handige checklist.

 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je jubileum te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Deze 5 fish foodtrucks moet je leren kennen!

Feesten in een monument: bij deze locaties kan het!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram