Een foodtruck in de winter? Kan gewoon!

Inspiratie

In het artikel 'Een tuinfeest in de winter' vertelde ik al dat ook in de winter buiten een feest geven heel leuk kan zijn. Samen rond een vuur, dekentjes, warme drankjes en hartverwarmende comfortfood: een aparte sfeer én de ingrediënten voor een onvergetelijk feest. En waarom dit feest niet extra gezellig en origineel maken, het jezelf gemakkelijk maken en je gasten voorzien van een heerlijk hapje of drankje? Ik hoor je al denken: een foodtruck in de winter? Dat kan gewoon. Er zijn namelijk heel wat foodtrucks die warme dranken en winterse hapjes serveren!

Denk aan warme wafels, koffie, thee, wijn, soep, hamburgers of frietjes. Heerlijkheden die je warm maken vanbinnen. Hieronder zet ik 5 ideale foodtrucks op een rijtje.

 

1. Koffie en thee: Coffee House Rigo Caravan

Coffee House Rigo is een foodtruck/caravan van Koffiewereld Rigo, een ambachtelijke koffiebranderij in hartje Merksem, die inmiddels tot ver buiten het Antwerpse bekendheid geniet omwille van zijn uitmuntende kwaliteit en service. Ze hebben al een formule van €2 / per persoon.

 

2. Warme wafels: Fantastic Wheels

Een gezellige en opvallende retrocaravan waarin de lekkerste wafels en pannenkoeken worden gebakken op jouw feest! Wafels op een stokje, bubblewafels, Brusselse wafels, pannenkoeken, suikerspinnen en warme chocolademelk: alleen maar heerlijke zoetigheden in deze truck! Fantastic Wheels wil ook gezelligheid, sfeer en misschien wel een vleugje romantiek brengen op jouw event.

 

Lees ook: Een tuinfeest in de winter? Zo doe je dat!  en Een trendy foodtruck op jouw feest, hoeveel kost dat nu eigenlijk?

3. Wijn: Winetruck

Vanuit hun twee sfeervol gerestaureerde Citroën HY's maken de mensen van Winetruck van jouw feest een onvergetelijke ervaring. De Winetruck serveert enkel vakkundig geselecteerde kwaliteitsvolle wijnen. Rood, wit, rosé of bubbels: u kiest, zij schenken.

4. Comfortfood: Kilimanjaro

Denk nacho's, pulled pork, hamburgers en dessertjes. Kilimanjaro biedt jou eerlijk, homemade streetfood aan, waarbij ze enkel werken met verse, lokale ingrediënten.

5. Frietjes: Bakfrietfiets

De Bakfrietfiets serveert niet enkel heerlijke, iets dikker gesneden, frietjes in klassieke puntzakken: hij voorziet ook heerlijke snacks zoals artisanale cervela en huisgemaakte kaas- en garnaalkroketten. De BakFrietFiets is een geweldige attractie voor op jouw feest.

Een overzicht van alle foodtrucks 

Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Downloadables

Ontdek onze downloadables om je event te organiseren.

Check onze downloadables

Ook interessant

Deze 5 fish foodtrucks moet je leren kennen!

Feesten in een monument: bij deze locaties kan het!

Volg ons op Social Media

Stuur jouw Real Wedding in!

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram