Fleur je feest op met een flowerwall!

Fleur je feest op met een flowerwall!

Tips en Trends

18/09/2019

Of je nu gaat trouwen, afgestudeerd bent, je verjaardag gaat vieren of een babyborrel geeft: je feest verdient het om er mooi uit te zien! Decoratie en ideeën vind je natuurlijk op onze blog, maar hier willen we toch even een bijzondere decoratietrend uitlichten...de Flowerwall! cherry_blossomhibiscusherbtulip Want, wie aan bloemen denkt, denkt toch automatisch aan een speciale gelegenheid?

Wat is een flowerwall?

Een Flowerwall is een verplaatsbare wand die helemaal met bloemen is bekleed. Je kan flowerwalls huren of kopen, in alle groottes, kleuren en vormen. Heb je een speciaal thema of één hoofdkleur op je feest? Bespreek dan met je bloemist wat jij in gedachte hebt en of hij/zij dit voor jou kan realiseren. 

Ook interessant: waarom bloemen elk feest afmaken 

Waarom een flowerwall op je feest?

Omdat bloemen de max zijn natuurlijk! Stel je voor: je feestlocatie zonder bloemen. En stel je nu voor: eentje mét. En vertel ons nu: welke heeft jouw voorkeur? blush Dat dachten we al. Bloemen zijn kleurrijk, simpel en natuurlijk, trendy en feestelijk. Ze geven je de mogelijkheid je thema extra in de verf te zetten en je feestlocatie echt op te fleuren. 

En niet onbelangrijk: ze zijn ultrafotogeniek! Je ceremonie houden voor je flowerwall, een fotobooth met flowerwall als achtergrond of bij de ingang van je feestlocatie: multi-inzetbaar!