Liefde overwint: wanneer trouwen net een beetje anders moet

Liefde overwint: wanneer trouwen net een beetje anders moet

Inspiratie

26/06/2020

Eén groot, spetterend huwelijksfeest. Veel klinkende glazen, veel knuffels en high fives met vrienden en familie. Zo zouden Kevin en Nathalie normaal gezien eind mei hun trouwfeest vieren. Maar wie had ooit gedacht dat een wereldvirus voor een verrassende plotwending zou zorgen? Toch besloten Kevin en Nathalie hun huwelijksdag te laten doorgaan op de geplande datum. En wat bleek? Het werd één van de mooiste dagen van hun leven!


Zo verliefd, zo relaxed

Twijfel troef toen het voor Kevin en Nathalie duidelijk werd dat ze hun huwelijksfeest noodgedwongen moesten verplaatsen. Want wat gebeurde er dan met hun trouwdag? Hun uitnodigingen waren verstuurd, de trouwdatum stond al sierlijk in de ringen gekerfd en diep vanbinnen popelden ze om elkaar het ja-woord te geven. Daarom kozen ze voor een minimony en stelden ze hun dansfeest uit naar het najaar. De juiste keuze, zo blijkt! Nathalie getuigt:

“Onze trouwdag was fenomenaal! Omdat de strakke planning van ons huwelijksfeest wegviel, hebben we alles zo intens kunnen beleven. We konden bijvoorbeeld langer napraten met familie die ons stond toe te wuiven aan het gemeentehuis (op veilige afstand weliswaar) en hadden meer tijd voor een uitgebreide fotoshoot. Dat zie je trouwens ook aan onze blikken op de foto’s. Zo verliefd, zo relaxed!”
Een magische dag mét een vervolg

Hoe hun dag zo magisch werd? Met een beetje creativiteit en veel vlinders in de buik! Nathalie vertelt:

“We hadden afgesproken elkaar niet te zien voor het huwelijk. Omdat ik door de maatregelen niet bij mijn ouders kon blijven slapen, hebben we dan maar elk een eigen verdieping ingepalmd. Hij in zijn maatpak, ik in mijn trouwjurk slechts enkele meters boven hem, maar allebei met dezelfde kriebels. Het was eindelijk zover, onze trouwdag! De ontlading was dan ook groot toen we elkaar in de tuin voor het eerst zagen. Het was bovendien prachtig om te zien hoe vrienden en familie zich rondom het huis hadden verzameld om mee te genieten van onze dag.”

De huwelijksceremonie van Nathalie en Kevin werd mede mogelijk gemaakt door Marry & More.
Nadat Nathalie en Kevin hun liefde ook wettelijk bezegelden, namen ze ruim de tijd voor een fotoshoot. Als kers op de taart sloten ze de dag af met een gezellig diner met hun ouders. En hoewel Nathalie en Kevin niet konden vertrekken op huwelijksreis naar Tanzania, maakten ze de dag nadien toch een kleine wereldreis in Pairi Daiza. Moraal van dit huwelijksverhaal: corona of niet, liefde overwint altijd. Dat bevestigt ook Nathalie:

“We zijn erg blij dat we onze trouw op die manier hebben gevierd. We hebben genoten van een rijke dag. En het mooiste van dit allemaal? We hebben in het najaar nog een tweede feest om naar uit te kijken!”