Love Letter Video: vereeuwig jullie liefde in een romantische video

Love Letter Video: vereeuwig jullie liefde in een romantische video

Tips en Trends

30/06/2020

Mooie woorden en verliefde blikken, dat is waar het nieuwe concept van ISO800 voor staat. 

Vele verloofde koppels zagen hun trouwplannen de afgelopen maanden in het water vallen of moeten hun huwelijksfeest ook de komende maanden nog sterk bijstellen. Vaak gaat dit gepaard met veel stress en teleurstelling. 

Die ontgoocheling voelde ook het team van ISO800 bij hun klanten. Speciaal voor jullie, trouwkoppels van 2020, kwamen zij met een prachtig idee. 

Omdat 2020 een zware opdoffer is voor heel wat mensen die plots niet meer kunnen trouwen op de manier die zij in gedachten hadden, willen wij iets extra aanbieden. We creëren een unieke tijdcapsule van het hier en nu. Jullie liefde voor elkaar, uitgesproken in een kippenvel-video die je opnieuw en opnieuw wil zien”, vertelt Jonathan. 

Laat jullie  jaar niet ongemerkt voorbij gaan of geef jullie aangepaste huwelijksfeest net dat ietsje meer met een originele Love Letter Video.


Hoe gaat dat precies in zijn werk? 

ISO800 biedt je een verwenpakket aan met een professionele video- en fotoshoot van ongeveer twee uur. In deze video kunnen jullie je geloften of een bijzondere ‘love letter’ aan mekaar voorlezen. (No worries, weet je geen raad met die liefdesbrief, dan geeft het team van ISO800 je graag tips en advies! wink)

Verder personaliseren jullie de video helemaal naar jullie wensen. Je kiest één van de prachtig uitgekozen locaties: een stukje natuur, een verborgen parel in de stad of een romantische huwelijkslocatie. Jullie kiezen zelf of je de video maakt in jullie trouwkledij of in een andere outfit waar jullie zich goed in voelen, en je kiest één van de mooie achtergrond liedjes. 

En als kers op de taart krijgen jullie diezelfde dag nog jullie Love Letter Video en een tiental professioneel bewerkte foto’s aangeleverd. 

Bekijk hieronder alvast het prachtige voorbeeld van Sanne en Flup.Zie de Love Letter Video als een bevestiging dat jullie liefde alles kan overwinnen, ook de Corona epidemie van 2020! 

En er is nog meer goed nieuws! Het team van ISO800 wil graag aan één van jullie een Love Letter Video cadeau geven. Wil jij ook kans maken om zo'n unieke video te winnen, kom dan eens kijken op onze Facebook of Instagram pagina's. Daar vertellen we meer over onze wedstrijd. Of, schrijf je meteen in voor de wedstrijd via deze link!

Neem deel aan de wedstrijd


Wil jij nu al een Love Letter Video boeken of wil je graag meer informatie, neem dan een kijkje op de pagina van ISO800 en vraag een vrijblijvende offerte aan:


Meer informatie over de Love Letter Video

Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


ISO800 - Love Letter Video
Ook interessant

Een bijzondere trouwtrend: “The First Look”

Tips en Trends

Elopement weddings ook bij ons aan een opmars bezig

Inspiratie