Love Letter Video: vereeuwig jullie liefde in een romantische video

Tips en Trends

Mooie woorden en verliefde blikken, dat is waar het nieuwe concept van ISO800 voor staat. 

Vele verloofde koppels zagen hun trouwplannen de afgelopen maanden in het water vallen of moeten hun huwelijksfeest ook de komende maanden nog sterk bijstellen. Vaak gaat dit gepaard met veel stress en teleurstelling. 

Die ontgoocheling voelde ook het team van ISO800 bij hun klanten. Speciaal voor jullie, trouwkoppels van 2020, kwamen zij met een prachtig idee. 

Omdat 2020 een zware opdoffer is voor heel wat mensen die plots niet meer kunnen trouwen op de manier die zij in gedachten hadden, willen wij iets extra aanbieden. We creëren een unieke tijdcapsule van het hier en nu. Jullie liefde voor elkaar, uitgesproken in een kippenvel-video die je opnieuw en opnieuw wil zien”, vertelt Jonathan. 

Laat jullie  jaar niet ongemerkt voorbij gaan of geef jullie aangepaste huwelijksfeest net dat ietsje meer met een originele Love Letter Video.


Hoe gaat dat precies in zijn werk? 

ISO800 biedt je een verwenpakket aan met een professionele video- en fotoshoot van ongeveer twee uur. In deze video kunnen jullie je geloften of een bijzondere ‘love letter’ aan mekaar voorlezen. (No worries, weet je geen raad met die liefdesbrief, dan geeft het team van ISO800 je graag tips en advies! wink)

Verder personaliseren jullie de video helemaal naar jullie wensen. Je kiest één van de prachtig uitgekozen locaties: een stukje natuur, een verborgen parel in de stad of een romantische huwelijkslocatie. Jullie kiezen zelf of je de video maakt in jullie trouwkledij of in een andere outfit waar jullie zich goed in voelen, en je kiest één van de mooie achtergrond liedjes. 

En als kers op de taart krijgen jullie diezelfde dag nog jullie Love Letter Video en een tiental professioneel bewerkte foto’s aangeleverd. 

Bekijk hieronder alvast het prachtige voorbeeld van Sanne en Flup.Zie de Love Letter Video als een bevestiging dat jullie liefde alles kan overwinnen, ook de Corona epidemie van 2020! 

En er is nog meer goed nieuws! Het team van ISO800 wil graag aan één van jullie een Love Letter Video cadeau geven. Wil jij ook kans maken om zo'n unieke video te winnen, houd de komende dagen dan zeker onze Facebook of Instagram pagina's in het oog, want we vertellen je er snel meer over.

Wil jij nu al een Love Letter Video boeken of wil je graag meer informatie, neem dan een kijkje op de pagina van ISO800 en vraag een vrijblijvende offerte aan:


Meer informatie over de Love Letter Video
Deel dit artikel:

E-mail Facebook Pintrest

Feest! Leuk dat je hier bent.

Op de feestblog van Salino geven we je dagelijks tips & inspiratie om de belangrijke momenten te vieren. Een verjaardag vieren, je droom trouwdag plannen, een babyborrel organiseren of een lentefeest geven: bij elke grote stap die je zet in het leven, is Salino erbij.

Klaar om te beginnen met het plannen van jouw feest? Dan is Salino waar je moet zijn: laat onze eventleveranciers je inspireren en contacteer diegene die bij jou past.

Start hier je zoektocht naar de perfecte eventleveranciers

Volg ons op Instagram