Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

Onmisbaar op elk event: een fotobooth(truck)!

Onmisbaar op elk event: een fotobooth(truck)!

Inspiratie

14/04/2021

Wat is tegenwoordig écht onmisbaar op elk event? Een fotobooth! Samen lekker gek doen, leuke foto's nemen, meteen afdrukken en instant genieten van het resultaat. Wij vinden een fotobooth een echte meerwaarde bij elke gelegenheid! Heel wat partners van Salino bieden superleuke en originele fotobooths aan, speciaal om je feest op te leuken en je gasten naar huis te sturen met herinneringen op zak! 

1. Sharingbox

Binnen een paar minuten staat hij klaar op je event: dé Sharingbox! Leg alle leukste herinneringen vast op de gevoelige plaat, want met deze fotobooth maak je foto's op je feest zoveel je zelf wilt.


2. Studio Wiel

Deze leuke en stijlvolle caravan is het huis van een klassieke fotobooth! De opzet van Studio Wiel is simpel: een leuk aandenken aan een fijn feest meegeven aan je gasten.


3. Pixie Cameravan

Pixie is een oldtimer (°1978) photobooth op wielen! De tweewieler werd omgebouwd met veel liefde voor design én voorzien van professionele apparatuur. Deze kiekjeskast is te huur voor iedereen die een origineel evenement op poten zet of een onvergetelijk feestje wil bouwen!


4. Roxy Fotobooth & Babbelbox

Neem een intieme videoboodschap op in de babbelbox of kruip met een groep van 15 achter de camera voor een te gekke selfie: in deze retro fotobooth is het fun gegarandeerd! 


5. The Blue Birdie Photobooth

Deze eyecatcher op jouw event zorgt voor fun én foto's van studiokwaliteit. Laat je helpen door de begeleider, *flits* en een paar seconden later neem je je afgedrukte foto's mee uit The Blue Birdie Photobooth