Vragen over het organiseren van een Coronaproof feest of event? - 'Lees hier de COVID-19 veiligheidsmaatregelen'

REAL WEDDING De Vintage Fairytale Wedding van Daisy & David

REAL WEDDING De Vintage Fairytale Wedding van Daisy & David

Real weddings

31/03/2019

We leerden Daisy en David kennen via Instagram en al snel werd duidelijk: hun trouwfeest moest een plekje krijgen op onze blog! Omdat hun trouwfeest origineel en fantastisch mooi ging worden, maar ook omdat het koppel zoveel liefde uitstraalt. En dat is nu juist waar het allemaal om draait, toch!

Wil jij jouw trouwdag ook insturen? Dat kan gemakkelijk via deze link. 


Echte liefde & Bryan Adams

We beginnen bij het begin: hoe ging jullie huwelijksaanzoek?

Daisy: 'Eigenlijk moeten we daarvoor beginnen bij onze allereerste date. Hier vertelde ik David over hoe graag ik Bryan Adams eens live zou zien. Ik geloof dat mijn exacte woorden waren: "Als ik hem live heb gezien, kan ik in vrede sterven smile". Een maand of 2 later kwam het heugelijke nieuws dat Bryan Adams in de zomer van 2017 zou optreden in Middelkerke. David kocht onmiddellijk twee tickets als cadeau voor mij - het begin van zijn geheime missie om mij ten huwelijk te vragen (ja hoor, toen wist hij het al...). Naarmate de concertdatum naderde besloten we om er een weekendje in Brugge aan te breien. Ik boekte een volledig gerenoveerde schuur in de Brugse weilanden waar we samen tot rust konden komen. Vrijdagavond was wat ik dacht dat het hoogtepunt van het weekend zou zijn: Het concert van Bryan Adams...


... Little did I know what was still about to happen. Zaterdagochtend werden we in alle rust wakker en maakten we ons klaar om Brugge te verkennen, toen David me plots bij zich nam en vertelde over de mooie momenten die we samen al hadden beleefd en hoe hij hoopte dat er nog vele zouden mogen volgen. Hierna ging hij op een knie en toverde hij een doosje boven. Ik geef eerlijk toe dat ik niet goed wist wat me overkwam, ik had het helemaal niet zien aankomen. Het enige wat ik me nog goed herinner is dat ik spontaan ben beginnen huilen van geluk en enkel nog in staat was van ja te knikken.'Vintage Fairytale Wedding: een echt 50s sprookje

Kozen jullie een thema voor jullie trouwfeest en waarom?

David: 'Ja, wij kozen als thema 'Vintage Fairytale Wedding'. Enerzijds omdat we beiden verzot zijn van de 50s & 60s wat betreft de sfeer, muziek, kledij ... en dit wouden we heel graag verwerken in ons huwelijk. Anderzijds voelt onze relatie echt als een sprookje en we wilden de warmte, liefde en vriendschap waar deze verhalen voor staan benadrukken tijdens onze grote dag.


Nog een inspirerende Real Wedding: het zomerse en spontane huwelijksfeest van Noortje en Joachim! 


Voor welke locatie hebben jullie gekozen en waarom?

Daisy: 'Wij hebben gekozen voor Kasteel Breivelde in Zottegem. Dit was de tweede locatie die we bezochten en onmiddellijk was er een klik met de omgeving, de inrichting en de zaakvoerster Katia. De omschrijving die Katia gebruikt voor de locatie 'Where magic happens #Fairytales', paste perfect binnen het concept dat wij voor ogen hadden. Het feit dat alles aanwezig is en er tegelijk toch nog ruimte is voor eigen inbreng en uitwerking van een concept, is een perfecte match voor een stressloze organisatie.'


Had jij ook een inspirerend trouwfeest en prachtige foto's? Dan moet die zeker ook een plekje krijgen op de Salino blog! Meld je hier gemakkelijk aan. 


Hebben jullie alles zelf gedaan of hebben jullie hulp ingeschakeld?

David: 'Wij hebben zoveel mogelijk zelf proberen doen met hulp van vrienden en familie, om zo dicht mogelijk bij ons concept te blijven (decoratie, uitnodigingen, planning,..). Daarnaast hebben we voor de verdere uitwerking beroep gedaan op leveranciers waar we een hele goede klik mee hadden en die ons concept ook begrepen. Katia (zaakvoerster Kasteel Breivelde) was de dag zelf het aanspreekpunt voor de verschillende leveranciers. Daarnaast verzorgde zij ook de inrichting van de locatie zoals besproken in de maanden vooraf en heeft ze alles in goede banen geleid, zodat wij in alle rust konden genieten van onze dag.'Wat was het kostenplaatje van jullie trouwdag? 

David: 'Wij hebben voor ons huwelijk in totaal ongeveer €20.000 betaald.'Heb je nog een tip of advies voor bruidjes en bruidegommen-to-be?

Daisy: 'Maak er echt jullie dag van. Advies en tips van vrienden, familie, kennissen,... zijn absoluut welkom, maar het is jullie visie en jullie gevoel dat de doorslag moet geven. Werk samen, volg jullie hart en vooral GENIET blush!'

Wil jij ook zo'n mooi en relaxed feest als Daisy en David? Dan kan je eens een kijkje nemen op Salino, waar je een overzicht vindt van alle trouwlocaties, maar ook alle aanbieders van tenten, foodtruckers, cateraars en zo veel meer!

Start met het plannen van je huwelijk via Salino!Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant

Hier houd je best rekening mee als je een foodtruck voor je feest wilt boeken

Tips en Trends

Op het kersverse bruidspaar! Hoeveel drankjes voorzie je voor je trouwfeest?

Tips en Trends