REAL WEDDING Het warme trouwfeest van Annelies en Jorryd

REAL WEDDING Het warme trouwfeest van Annelies en Jorryd

Real weddings

06/12/2019

Bruidspaar Annelies en Jorryd vierden hun grote dag in stijl: ze beleefden samen met hun dichtste familie en vrienden hun droomfeest in de prachtige zaal Flinckheuvel te Schilde. wedding Doordat zij beiden in de grafische sector werken, was de styling echt tot in de puntjes verzorgd en vormde het een knap geheel. Zo kozen zij voor een warme paarse tint als hoofdkleur voor hun huwelijk. purple_heart Dit vind je niet enkel terug in het kostuum van de bruidegom en het trouwboeket, maar ook in de styling van de bruidsmeisjes en bruidsjonkers, de schoenen van de bruid én in haar kapsel en make-up. De pumps liet ze overigens op maat ontwerpen in Londen: exact in de tint die ze wou en met prachtige bloemjuwelen op de hak!


Een ander aspect dat in leuke details verweven zat doorheen hun dag, is hun gedeelde liefde voor gaming. video_game Zo vind je een koperen plaatje van een playstation controller terug in het hoepelboeket, of maakte hun suite op hilarische wijze al dansend hun entree bij de ceremonie op het beroemde Nintendo muziekdeuntje.Hoe ging jullie huwelijksaanzoek?

Annelies: “Mijn man en Ik hebben samen besloten om te trouwen. Een echt aanzoek is er in de klassieke zin van het woord niet geweest. Wij besloten om te trouwen op de dag dat wij ons tienjarige relatie vierden. Het feit dat wij tien jaar relatie te delen hadden met onze vrienden en familie maakte ons feest wel heel persoonlijk.”